reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael: co tam u ciebie, przyszła rodzicielko :) jak samopoczucie przed sądnym dniem ?? A jak ten czop wygląda to duże jest ? i widać jak wypadnie?

O czopie Ci nie napiszę, bo swojego na oczy jeszcze nie widziałam. Wiem tylko, że to galaretowate coś :-D

Ael Ty wisz że cie kochom babo :***

Nie kochasz mnie bo na mnie teraz krzyczysz!
Może Ty za mnie urodź bo bardziej panikujesz ode mnie. Ja zaraz walnę się spać, bo mnie zmogło :p

reklama
kobiety ale wy macie problemy, dajcie se po mordzie dla otrzeźwienia , albo buzi i po sprawie :);-)
No ale ja sie nie wypowiadam na temat porodu, bo na samą mysl sikam w gacie ze strachu, więc moze być tak ze ja siła woli będę trzymać dziecko w brzuchu ile się da :-D

no ładnie ;-) a moje dziecko coraz lepiej kopie ;-) ale jak chcialam sprawdzic czy juz cos widac na brzuszku wlaczam kamere w telefonie to dzidzia przestaje kopac wstydnis ;-)

Co za okno... br,,,

Co do wyjazdów za granicę, mam mieszane uczucia, ale wolałabym, żeby pojechał i zarobił, jakby miał możliwość, niż żebyśmy brali kredyt na dom... Owszem, obawy są, ale tu nigdy nie zarobimy tyle, by w rozsądnym czasie się wprowadzić.

Poród. Ja sobie wmawiam, że będę jak mama, a ona całą naszą 3 rodziła szybko :) i nie pękła, ani nic :) więc się pocieszam :)

Atan: no ja jestem pewna ze to dziewczynak u ciebie bedzie, ale powiedz mi czy ty wymiotowałaś, czy tylko cię mdliło ?

neciuszka: a co to porabiasz,ze cie na forum nie widac ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry