reklama

Starania po raz pierwszy :)

dokładnie nie cieprie remontów ale lubie miec czysto i ładnie chyba jak kazdy na szcześćie troche ratuja mnie folie:) ale sprzatanie dopiero sie zacznie zimno jak cholerka ale juz se rozpaliłam i zaraz bedzie ciepluko

reklama
kwiatuszku wpolczuje kochana remontu ale ja tez jestem przed malowaniem tylko ze to ja bede malowac pokoik:)) tata nauczyl J doszlifowal i teraz korzystam z tej umiejetnosci :) ale tutaj jest farba bez zapachowa i do malowania dla kobiet w ciazy taka specjalna cene tez ma wyjatkowa ale co zrobic :) ale jak pomysle o przestawianiu mebli i tym balaganie az sie odechciewa dobrze ze chwila moment i bedzie po

no nam tez zostalo tylko malowanie ale wczoraj troche było zimno przez te okna ale tak napaliłam za to ze pozniej wytrzymac nie szlo tak było ciepło ale za to wieczorem było miło pokochac sie w takim ciepełku na maxa

ehh a ja jestem w szoku dzwoni moj J i pyta co robie mowie mu ze wlasnie pranie robie itp wczoraj zrobilam selekcje gratow w domu i sa do wyrzucenia a on tak nie spodziewanie mowi to zrob to pranie odpoczni sobie i nic wiecej dzisiaj juz nie rob jak ja wroce z pracy to powynosze te klamoty na smieci mowie mu ze mu cos tam pomoge a on ze nie ja mam odpoczywac i nie moge sie przemeczac:p szok jak nagle mu sie odienilo a wczoraj sam stwierdzil ze widac powoli moj brzuszek i zaczal sie smiac ze grubasek sie robie hihi a ja mu mowie ze on tez bo mu sie troszke kg przybralo:P:-D a gdzie AeI??? zapomnialam jej napisac ze ja tez cie kobietko LOVCIAM

reklama
wow ale tu sie pozmieniało....
witam super wiesci z wizyt gratulowac ;-)
dziurko ja ci wspolczuje ale trzymam &&&&&&&&&& bys miakla tam super mieszkanko by wszystko sie super ulozylo ;-)

a ja na l4 zadzwonilam do pracy zenie pryjde i czekam na odzew jak na razie spokoj chyba przyjeli do wiadomosci ;-) musze potem do szefa zadzwonic ze jestem na l4 wazne ze dziewczyny wiedza;-)
a ja rano miałam taka ochote na tosty suche z miodem ze huhu i mleczko z miodem ale sie najadlam :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry