reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie mamusie
dopiero wstałam po nocce, coś nie specjalnie się wyspałam. Zrobiłam dzisiaj kolejny test owu. Byla tylko jedna kreska i nie taka wyraźna jak wczoraj-mam wątpliwości co do tego czy test był dobry. Wczoraj pokazała się odrobinka śluzu niepłodnego.

Spróbuj może mikroskopu owulacyjnego. Słyszałam, że testy czasem zawodzą.

Kurde smaka mi narobiłyście na pizzę, a jedyne co mi zostało do zjedzenia w pracy to DANIO :zawstydzona/y:

reklama
Hej kochane :* Co się działo przez ostatnie dwa dni? Jakoś wypadłam z obiegu... :confused2:

Wczoraj latałam jak wciekły kot, a to do mamy a to na zakupy i praktycznie mnie w domu nie było... a dzisiaj byłam u gina i na zakupach!! No wiec u maluszka wszystko dobrze, rośnie ślicznie i w tej chwili odpowiada wielkością na niecały 22 tydzień, czyli utrzymuję się jest o tydzień młodszy. Po raz kolejny ekshibicjonista pokazał swoje klejnoty więc w moim przypadku nie ma mowy o pomyłce...

Hehe ja na początku też chciałam gdzieś w sercu bardziej dziewczynkę. Ale później tak sie przyzwyczaiłam do tego mówienia "on" "mały" itp. że na Usg modliłam sie żeby okazał się chłopiec, bo miałam wrażenie ze nie uwierzę w tą "dziewczynkę". Miałam tak silne przeczycie na syna ze nie było mowy o pomyłce.

SUPER FIFKA ZE WSZYSTKO DOBRZE U MALUSZKA ;-) a ja sie łapie ze mowie do brzuszka ona ;-) wiec zobaczymy czy od samego poczatku sie myliłam czy nie mam tylko nadzieje ze za 2 tyg sie dowiem ;-) robiłam zdjecie brzuszka bo nowy tydzien sie zaczoł ;-)

reklama
Dzień dobry :)
Postanowiłam tu zaglądnąć (tzn. zaglądam regularnie, ale jakoś nie chciałam zaśmiecać wątku moimi sprawami), ale zatęskniłam za konwersacją "po staremu". Wczoraj pisałam, ale chyba nikt mnie nie zauważył...
Fifka - świetnie, że u Małego wszystko dobrze :) a jak Twoje dotychczasowe wyniki?
Atan - śledzę rozwój Twojego brzuszka od początku - przecież wiesz :)
Widzę, że dziewczyny mają smaki przeróżne :) ja już sama nie wiem na co mam ochotę :) chyba wyczerpałam limit zachcianek :)
Życzę miłej końcówki dnia :)
A dla staraczek (oj już coś mało ich...) fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry