Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Atan- na razie nie jestem w stanie godzinę usiedzieć z moimi krzyżami nad perełkami itp ale jak mnie ktoś poprosi, to mu coś tam zrobię (ostatnio dziewczynie brata bransoletkę).
A czujemy się w miarę w porządku dostałam parę ćwiczeń na odciążenie kręgosłupa ze szkoły rodzenia, to wieczorami się trochę relaksuję po całym dniu. A męża uczyła położna masażu krzyżów więc też go "wykorzystuję" za tydzień dowiem się więcej, bo mam kontrolne usg i wizytę. Ale chyba jest w miarę ok, bo Mała daje o sobie znać przez całą dobę (dzięki Bogu, bo bym ześwirowała). Przeciąga się, wypycha pupę
Już wczoraj pisałaś co nieco, ale ja Wasze wyniki dotychczas?
no u mnie byłam 6.10 na połowkowym ale niestety dzidzia twarzy nie pokazała ani plci bo kciuka trzymała prawej raczki lewa za glowa a nogi po turecku i nozki miała przy moim kregoslupie wiec nici z płci wiec lekarz kazal przyjsc za 3 tyg wiec jeszcze 2 tyg imoze moze ;-) sie dowiem ;-)\
a aktualnie jestem chora na l4 i juz dzisiaj raz wymiotowałam... wiec ciezko sie czuje kaszel katar wymioty slaba jestem...ale daje rade,...
dziurka: gdzie jesteś własnie w rozmowach w toku leci coś dla ciebie :-), tzn, Ael powinna ci to polecić ;-)
atan: no brzusio coraz ładniejszy i ja widzę tu dziewczynke :-),
kurde ja o swojej dzidzi tez mówię on, ale nie mam żadnego przeczucia tak mi się jakoś zaczęło mówić i tak mi się mówi, chcociaż chyba mam nadzieję ze to będzie jednak ona
fifka: no to super że niunio zdrowy, i wszystko oki
objadłam się zapiekanką jak głupia, mąż robi mi na jutro do pracy pastę z makreli i sera białego - mniam już nie mogę sie doczekać śniadania