reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka śliczny brzuszek masz ;-)

mnie tez bylo zimno po wymiotowaniu padlam zimno mi bylo w koldre sie zawinelam i zasnelam na 2 godziny i jestem l4 maz zawiozl... a ja umieram po przebudzeniu sie napi tala mi glowa... i smarkam i kaszle mam tylko nadzieje ze wiecej nie bede wymiotowac...

Fifka - śliczny brzuszek, ja miałam dużo większy :) ale taka nasza uroda :) każda inna :)
A Malutka chyba dobrze, zobaczymy 19 października :) a chwal się tym kombinezonikiem :D lubię oglądać milusie ciuszki dziecięce :)
Kwiatuszku - tosty z serem - mmm - to jest to :)

Kombinezonik!

1831327237.jpg

Dagne a ja chyba do konca będe miała mały! I mi jeszcze śmiesznie rosnie, bo jest spiczasty! I mam normalne wcięcie w tali! Zupełnie nigdzie nie przytyłam!

a ja w calej ciazy tylko 2 kg przytylam a i znowu wymiotowałam juz sama woda co ja mam zrobic... glowa boli i wymioty ahh...narzekam..

fifka sliczny kombinezonik ja mam pomaranczowy z zyrafka a ten dresik zielony walcze ale wiecej niz 35 zl nie dam z przesylka to juz 41zl bedzie a mnie caly czas ktos przelicytywuje...

Cześć kobiety, ja dziś miałam płaczliwy dzień, nie wiem czy ktoraś z Was ogląda TLC, dziś było o kobiecie sparaliżowanej ktora zaszła w ciąże i urodziła synka, beczałam jak głupia..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry