Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mnie tez bylo zimno po wymiotowaniu padlam zimno mi bylo w koldre sie zawinelam i zasnelam na 2 godziny i jestem l4 maz zawiozl... a ja umieram po przebudzeniu sie napi tala mi glowa... i smarkam i kaszle mam tylko nadzieje ze wiecej nie bede wymiotowac...
Fifka - śliczny brzuszek, ja miałam dużo większy ale taka nasza uroda każda inna
A Malutka chyba dobrze, zobaczymy 19 października a chwal się tym kombinezonikiem lubię oglądać milusie ciuszki dziecięce
Kwiatuszku - tosty z serem - mmm - to jest to
Dagne a ja chyba do konca będe miała mały! I mi jeszcze śmiesznie rosnie, bo jest spiczasty! I mam normalne wcięcie w tali! Zupełnie nigdzie nie przytyłam!
a ja w calej ciazy tylko 2 kg przytylam a i znowu wymiotowałam juz sama woda co ja mam zrobic... glowa boli i wymioty ahh...narzekam..
fifka sliczny kombinezonik ja mam pomaranczowy z zyrafka a ten dresik zielony walcze ale wiecej niz 35 zl nie dam z przesylka to juz 41zl bedzie a mnie caly czas ktos przelicytywuje...
Cześć kobiety, ja dziś miałam płaczliwy dzień, nie wiem czy ktoraś z Was ogląda TLC, dziś było o kobiecie sparaliżowanej ktora zaszła w ciąże i urodziła synka, beczałam jak głupia..