reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: brzusio ładniutki i taki zgrabny, ty masz talię no to naprawdę mało co przytyłaś, u mnie już się talia zagubiła, ale jestem dumna bo już taki mi się brzuszek robi jak na ciążę:-). Ubranko super, ja jeszcze czekam ale już mnie świerzbi żeby coś kupić ;-).
karolina: i jak tam już zrobiłas test?

neciuszka: ja wczoraj też cierpiałm katusze z przejedzenia, kazałam mężowi żeby mi zabierał z talerza jak z łakomstwa za dużo nałożę bo mówię ci myslałm że wykituję:szok:

kochane ale wczoraj widziałm tyle pięknych pantofelków i botków ale wszystkiena wielkich obcasach, gdyby nie ciąża to bym kupiła a tak szukam coś na mniejszym obcasiku ale same paskudy na półkach.
Wcinam sobie moją pastę z makreli wędzonej i sera białego którą mężuś mi wczoraj przyrządził -mniam

hej kobietki witam sie z ranca wczoraj w pracy bylam i jakos malo czasu podczytalam was a nawet nie odpisalam:zawstydzona/y:
Fifka sliczny brzuszek pewnie jeszcze troszke urosnie ale my obie chyba duzego brzuszka nie bedziemy mialy ;-):sorry:

Atanku kochana zdrowiej mi bo chce wpasc na herbatke w przyszlym tygodniu bo lece do polski:) i na wizyte u ginia jestem ciekawa czy na usg juz cos zobacze ciekawego moze powolutku zobacze czy to chlopczyk czy nie a wogole w ktorym tygodniu juz moze byc widac plec po za oczywiscie dobrym ulozeniem maluszka??

moze kochana z nerwow ktore ostatnio mialas stres czasem tak na nas dziala :-( moze owulka sie opoznila i tez si wszystko przesunelo :/:confused2: tul mocno kochana i spcjalnie dla ciebie kochana ~~~~~~~~~~~na szczscie a moze jeszcze jest za male stezenie hormonu i dlatego tez test wychodzi z jedna krecha albo @ rozkreci sie w ciagu dnia ja tak mialam czesto zrobilam test bu jedna krecha i w ciagu dnia mnie zalewalo:-(

zafasolkuje moja mama czesto lapala rwe kulszowa i wtedy albo dostawala jakies zastrzyki w tylek czego ci nie zycze albo rozgrzewala sobie to chyba konska mascia pod kolderke i lezala zeby to wygrzac jak sobie to zawiejesz przeziebisz to dopiero bedzie bol:/ wiec radze cieplo sie ubierac i dobrze krzyze wygrzewac i lezec pod kolderka i grzac sie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry