reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jak się nic niepokojącego nie dzieje to nie ma sensu. A jak coś będzie potrzeba to lekarz ci zleci :) za dużo kasy masz ze dupka chcesz? :P a badania zleci ci z moczu i krwi napewno. Ja dziś idę na usg i z wynikami. Doczekać się nie mogę

fifka śliczny nabytek. Mnie też rozczulają te malutkie rzeczy.. normalnie mogłabym je przeglądać godzinami

Ewika kochana jak ty sie tam czujesz? Zaraz już będziesz się rozpakowywać nie? Pisz do nas częściej :*

fifka: brzusio ładniutki i taki zgrabny, ty masz talię no to naprawdę mało co przytyłaś, u mnie już się talia zagubiła, ale jestem dumna bo już taki mi się brzuszek robi jak na ciążę:-). Ubranko super, ja jeszcze czekam ale już mnie świerzbi żeby coś kupić ;-).
karolina: i jak tam już zrobiłas test?

neciuszka: ja wczoraj też cierpiałm katusze z przejedzenia, kazałam mężowi żeby mi zabierał z talerza jak z łakomstwa za dużo nałożę bo mówię ci myslałm że wykituję:szok:

kochane ale wczoraj widziałm tyle pięknych pantofelków i botków ale wszystkiena wielkich obcasach, gdyby nie ciąża to bym kupiła a tak szukam coś na mniejszym obcasiku ale same paskudy na półkach.
Wcinam sobie moją pastę z makreli wędzonej i sera białego którą mężuś mi wczoraj przyrządził -mniam

Wcięcie w tali mam po bokach bo mi brzuch tylko do przodu idzie :-D Moja mama sie śmieje ze mój brzuszek rośnie zupełnie inaczej niż u niej i wygląda na to ze będe miała tylko piłeczkę z przodu!

hej kobietki witam sie z ranca wczoraj w pracy bylam i jakos malo czasu podczytalam was a nawet nie odpisalam:zawstydzona/y:
Fifka sliczny brzuszek pewnie jeszcze troszke urosnie ale my obie chyba duzego brzuszka nie bedziemy mialy ;-):sorry:

Atanku kochana zdrowiej mi bo chce wpasc na herbatke w przyszlym tygodniu bo lece do polski:) i na wizyte u ginia jestem ciekawa czy na usg juz cos zobacze ciekawego moze powolutku zobacze czy to chlopczyk czy nie a wogole w ktorym tygodniu juz moze byc widac plec po za oczywiscie dobrym ulozeniem maluszka??

Magenta ja tam sie cieszę na mały brzuszek z jednej strony bo mniejsze ryzyko rozspępów i później regukowania rozciągniętej skóry. Martwie się tylko troszkę czy przypadkiem mnie pod koniec mocniej nie "wywali"... Bo lepiej jak brzuch rośnie stopniowe a nie tak na trzy cztery...

Zrobiłam Pre Test, i jedna kreska :( :( :( :( Nie wiem czemu nie ma @ :( Jak to nie ciąża to co???

Kochana na @ jeszcze nie ma? Moze maszpoprostu przedłużający się cykl. Poczekaj sierpliwie jeszcze z tydzień i jeśli test znowu nie wyjdzi to śmigaj do gina. Mi podczas starań cykle też robiły takie psikusy ze @ potrafiła się dwa tygodnie późnić i ciąży nie było... za to Neciuszce owulacj się przesuneła test i beta wyszły negatywnie a ciąża jednak była i beta z krwi wyszła dopiero później. Więc cierpliwości, wszytko się okażę.

Martocha Neciuszka ma rację! Ja brałam Dupka i to trzy razy dziennie bo miałam plamienia i a wcześniej niedobór progesteronu. Musisz gina zapytać co masz robić dalej sama lepiej nie podejmuj decyzji. Nawet telefonicznie zapytaj!

Witam wszystkie pozostałe kobietki na pokładzie!! ;*

Ja na 14 mam pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia! Jestem strasznie ciekawa jak to będzie wyglądać. :laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam kobietki porannie z pracy wiec na szybko:)

Kolejny krok do przodu:
Dzisiaj zaczełam plamic z odstawienia wiec @ juz powoli sie rozkręca z czego ogromnie się ciesze bo bede mogła wreszczie zacząc staranka niebawem....
ochoty na seks po tych wszystkich ceregielach co prawda mało ale mam nadzieje ze sie jeszcze odmieni i udzieli mi sie od męża:)

Fifka śliczny brzusiu ale nie znowu taki mały .....kumpela taki miała chyba przy porodzie wiec spoko luz...a jak ciągle mówiłas ze nic ci nie widac to az sie dziwiłam a tu prosze piękny ,zgrabny brzusio idealny do twojej postury kochana, wiec tylko sie cieszyc:):)

Karolina nie smutaj...poczekaj pare dni nie mysląc o tym...w najgorszym wypadku przyjdzie @ i zaczniesz nowy cykl razem ze mną i wystaramy fasolkę sobie teraz...

Więc ciezaróweczki prosze o tonę fluidków na ten cykl....:):):)

reklama
a.. mam jeszcze jedno pytanie.. na stany grzybiczne to co można brać? boję się,że od tego mierzenia tempki mogło mi się coś małego zrobić.. rzadko swędzi co prawda.. ale czuję takie charakterystyczne jakby drętwienie szyjki..zawsze tak miałam przy infekcjach.. zadzwonić do ginka? czy mogę spokojnie wziaść tą mąść na C... ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry