Dzien dobry:-)
Ja przez tą pogodę to zaczynam chyba łapać depresję jesienną. Szaro buro za oknem i po prostu brrrr...
Kobietki ja też bardzo proszę o duuuużą porcję fluidków
czekam teraz cierpliwie do niedzieli, zobaczymy co wyjdzie:-)
Tak Wam cos napiszę, ostatnio sobie wkręciłam, ze mogę miec tak jak moja mama. Też długo się starali o pierwsze dzieciątko i moja rodzicielka zaciążyła w 13-tym miesiącu po slubie. Akurat nam tez już tyle stuknęło, więc może, może:-) Heh poza tym, jak tak sobie wyliczyłam mniej więcej termin przypuszczalnego porodu, gdybym teraz zaszła w ciążę, to wyszłoby mi dokładnie 30 czerwca, w moje własne urodziny:-) Kurczę, ale bym chciała taki prezent:-)
Ja przez tą pogodę to zaczynam chyba łapać depresję jesienną. Szaro buro za oknem i po prostu brrrr...
Kobietki ja też bardzo proszę o duuuużą porcję fluidków
czekam teraz cierpliwie do niedzieli, zobaczymy co wyjdzie:-) Tak Wam cos napiszę, ostatnio sobie wkręciłam, ze mogę miec tak jak moja mama. Też długo się starali o pierwsze dzieciątko i moja rodzicielka zaciążyła w 13-tym miesiącu po slubie. Akurat nam tez już tyle stuknęło, więc może, może:-) Heh poza tym, jak tak sobie wyliczyłam mniej więcej termin przypuszczalnego porodu, gdybym teraz zaszła w ciążę, to wyszłoby mi dokładnie 30 czerwca, w moje własne urodziny:-) Kurczę, ale bym chciała taki prezent:-)