reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzien dobry:-)
Ja przez tą pogodę to zaczynam chyba łapać depresję jesienną. Szaro buro za oknem i po prostu brrrr...

Kobietki ja też bardzo proszę o duuuużą porcję fluidków:tak: czekam teraz cierpliwie do niedzieli, zobaczymy co wyjdzie:-)
Tak Wam cos napiszę, ostatnio sobie wkręciłam, ze mogę miec tak jak moja mama. Też długo się starali o pierwsze dzieciątko i moja rodzicielka zaciążyła w 13-tym miesiącu po slubie. Akurat nam tez już tyle stuknęło, więc może, może:-) Heh poza tym, jak tak sobie wyliczyłam mniej więcej termin przypuszczalnego porodu, gdybym teraz zaszła w ciążę, to wyszłoby mi dokładnie 30 czerwca, w moje własne urodziny:-) Kurczę, ale bym chciała taki prezent:-)

reklama
Danao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja chcę.. sama nie wiem czemu... Od dwóch dni spieramy się z mężem i jakoś mi strasznie źle, a powodu tak naprawdę nie ma... Niech mnie ktoś dobije

u mnie słońce to raczej się dzisiaj z za chmur nie przebije, szaro, buro i zimno
Sil łącze się w bólach, też się wczoraj z M pożarłam o bzdure, ale wyżył się za mnie za wszystkie czasy, wyładował całe zmęczenie. W sumie i moja w tym częściowo wina, bo oliwy do ognia dolałam zupełnie niepotrzebnie, ach pos.rane to wszystko

Ostatnia edycja:
Witam kobietki porannie z pracy wiec na szybko:)

Kolejny krok do przodu:
Dzisiaj zaczełam plamic z odstawienia wiec @ juz powoli sie rozkręca z czego ogromnie się ciesze bo bede mogła wreszczie zacząc staranka niebawem....
ochoty na seks po tych wszystkich ceregielach co prawda mało ale mam nadzieje ze sie jeszcze odmieni i udzieli mi sie od męża:)

Fifka śliczny brzusiu ale nie znowu taki mały .....kumpela taki miała chyba przy porodzie wiec spoko luz...a jak ciągle mówiłas ze nic ci nie widac to az sie dziwiłam a tu prosze piękny ,zgrabny brzusio idealny do twojej postury kochana, wiec tylko sie cieszyc:):)

Karolina nie smutaj...poczekaj pare dni nie mysląc o tym...w najgorszym wypadku przyjdzie @ i zaczniesz nowy cykl razem ze mną i wystaramy fasolkę sobie teraz...

Więc ciezaróweczki prosze o tonę fluidków na ten cykl....:):):)

Sog proszę!! Specjalnie dla ciebię ;*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a.. mam jeszcze jedno pytanie.. na stany grzybiczne to co można brać? boję się,że od tego mierzenia tempki mogło mi się coś małego zrobić.. rzadko swędzi co prawda.. ale czuję takie charakterystyczne jakby drętwienie szyjki..zawsze tak miałam przy infekcjach.. zadzwonić do ginka? czy mogę spokojnie wziaść tą mąść na C... ;p

Sama nic nie stusuj kochana... jeśli to grzybek to zasówaj do gina, bo fasolce możesz zaszkodzić od takie leczenia się samemu!

Dzien dobry:-)
Ja przez tą pogodę to zaczynam chyba łapać depresję jesienną. Szaro buro za oknem i po prostu brrrr...

Kobietki ja też bardzo proszę o duuuużą porcję fluidków:tak: czekam teraz cierpliwie do niedzieli, zobaczymy co wyjdzie:-)
Tak Wam cos napiszę, ostatnio sobie wkręciłam, ze mogę miec tak jak moja mama. Też długo się starali o pierwsze dzieciątko i moja rodzicielka zaciążyła w 13-tym miesiącu po slubie. Akurat nam tez już tyle stuknęło, więc może, może:-) Heh poza tym, jak tak sobie wyliczyłam mniej więcej termin przypuszczalnego porodu, gdybym teraz zaszła w ciążę, to wyszłoby mi dokładnie 30 czerwca, w moje własne urodziny:-) Kurczę, ale bym chciała taki prezent:-)

Dla ciebie również fluidki!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry