reklama

Starania po raz pierwszy :)

No tak jak wiem, że może w ciągu dnia przyjść. Ale stresów takich wielkich nie miałam... To z moją matką to norma jest :/ więc się do tego przyzwyczaiłam. No nie wiem jak do poniedziałku nie będzie @ to pójdę do gin.
Karolka szkoda, że test negatywy, ale nie teraz to za miesiąc się uda :-) trzymam kciuki &&&& i śle fluidki ~~~~
magenta problem taki, ze w ciąży na rwę nie wolno nic brać, ani się smarować, tylko leżeć i wytrzymać :-(
A ja oczywiście w pracy jestem. A w domu mam tyle roboty, ze ta rwa i leżenie jest mi kompletnie nie na rękę.

reklama
ohh to moze zafasolkuje na noc jakis cienki dresik na rozgrzanie:/ zafasolkujesz a kiedy ty kochana teraz do ginki idziesz??

Neciuszka jeszcze spi??:szok: ja powoli musze sie szykowac tez do pracy a u nas juz tutaj przymrozki konkretne chyba sobie dzisiaj juz zimowa kurteczke zaloze bo raz ze zmarzluch jestem ale jak moj J mowi ze zimno na dworze to trzeba sie cieplusio ubrac

Hello :-)
U mnie nie dobrze, te moje bóle to chyba jednak ta rwa kulszowa - tylko kurcze dlaczego tak wcześnie, to dopiero 11 tydzień, a co będzie później :-(
Ból jest nieziemski

No tak właśnie myślałam,że to rwa.. ja ją mam czasem (czasami jakiś nerw jest uciskany czy coś- najlpsze są ćwiczenia i masaże podobno..no i maście rozgrzewające.. ale nie wiem co można robić w ciąży)

ja sie chce dzis zapiasac do swojej ginki tez na badanie prenatalne na przyszla srode i ogolnie ostatnio mam dosc czesto skurcze i ciagniecie w brzuszku i chce sie dowiedziec co to jest i czy wszystko dobrze bo tym sie troszke zaniepokoilam nie sa one czeste ani mocne ale czasem jednak poczuje i wole sie upewnic czy dobrze wszystko

tak się zastanawiam, czy nie powinnam zgłosić się do gina wcześniej po duphaston? bo ja mam wizytę za 10 dni dopiero?..bo chcialam USG odrazu by usłyszeć serduszko..
Czy standardowo nie bierze się 'dopalaczy'?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry