reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael: ale to nawet nie humorki, po prostu mam dość swojego lenia, no i chce mi się już jeść , a może to humorki oj wkurza mnie wszystko, - tylko nie pytaj co , bo odpowiem ze wszystko !!!!!!
bym cos porobiła ale nie wiem co

reklama
Ael: ale to nawet nie humorki, po prostu mam dość swojego lenia, no i chce mi się już jeść , a może to humorki oj wkurza mnie wszystko, - tylko nie pytaj co , bo odpowiem ze wszystko !!!!!!
bym cos porobiła ale nie wiem co

Najlepiej to wróć do domu, zjedz i idź spać. Po przebudzeniu zajmij się np porządkami w szafie albo w szufladach z bielizną. W takich miejscach zawsze jest coś do roboty :-)

ael: no wiesz co ,ja tu o leniu a ty mi karzesz sprzątać w szafach :no: fe nie ładnie , oczekiwałam raczej, że mam nic nie robić :-D

lyli: jak widzisz, ja jestem nierobem totalnym, tzn. do prac ychodzę ale nie chce mi się, a co nowego, a właściwie to nie wiem :-)

ehhhh.... a już się napaliłam :P szkoda :P
a co tam nowego u Was dziewczyny słychać? jakieś nowe fasolki?

Ehh widzę, że wszystkie by mi już Wiktora wypchnęły z chęcią wielką z brzucha.... Ehh czorciki!
A gadajcie gadajcie. Postanowiliśmy z Pawłem trochę młodego pospieszyć ;-). Koleżanka z forum październikowego urodziła w 1,5 h przez cc. Odeszły jej wody o 20. 10 minut później była w szpitalu, kroplówka cewnik i o 21:40 dzieciątko było na świecie. Chyba wykorzystam ten myk hyhy :-D

Lamia nie ma lenia! Leń Tobą zawładnie i przez kilka tygodni nie odpuści. Nie ma, mobilizować się!!!

Ostatnia edycja:
Jadę dzisiaj z mężusiem do maluszka, będę się nim cieszyła cały weekend. Coś dzisiaj kiepsko się czuję, boli mnie głowa i mam takie dziwne napięcie w podbrzuszu

reklama
Miq bo taka pogoda do dupy trochę, a ciśnieniomierz kup w ciąży bardzo się przyda. Tylko jak już coś to półautomat. Te automatyczne są totalnym nieporozumieniem. Strasznie wynik zawyżają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry