reklama

Starania po raz pierwszy :)

oj do testowania to daleeko, jestem jeszcze przed owulacją, dopiero co po okresie. Troszkę niepokoi mnie ten ból podbrzusza ale może tak na początku jest po odstawieniu tabletek

reklama
Witam kobietki!!! Umieram chyba!! Dopiero co skończyłam barć Duomox i było trochę lepiej a dziś w nocy znów myślałam, że umrę!!! Wszystkie mięśnie mnie bolały, gardło to jakby mi ktoś piłkę wsadził, ani śliny nie mogę przełknąć i głowa pęka!!!!!! Na szczęście nie mam gorączki ale żyć mi się nie chcę! Tragedia!!! Do tego muszę dzisiaj koniecznie posprzątać mieszkanie bo przyjdzie babka od ubezpieczenia samochodowego :/ nie wiem jak przeżyję dzisiejszy dzień :-(

Co do ciasta Kubusiowego to jadłam, kiedyś koleżanka do pracy przyniosła i naprawdę przepyszne!!!!!

Ojej współczuje samopoczucia... podobno szaleje teraz jakiś dziwny rodzaj grypy więc uważaj na siebie kochana ;*

Karolina poczekaj jeszcze, póki nie ma @ jest nadzieja!!

Ael no weź zesz ty się w końcu rozpakuj :-D Bo tu wszystko już zniecierpliwione! Ja twój poród bede przeżywać chyba jak swój :tak:

A byłam dzisiaj na pierwszych ćwiczeniach w szkole rodzenia! Było super, dostałyśmy sporo gratisów do domu. A po powrocie ugotowałam żurek! Normalnie pyyycha!! :-D

ael co chcesz do jedzenia na sniadanie zrobiłam gzika z chlebkiem a potem brakowalo mi kukurydzy do zapiekanki makaronowej wiec poszla do sklepu a obok sklepu byl ciucholand no i kupila kurtke bo w zadna sie nie zapinam a robi sie coraz zimniej ;-) a teraz zapiekanka w piekarniku ;-) z mielonym i kielbaska ;-)

Fifka spokojnie, wieczorem się z Pablo pogzimy, może jakoś młodego przyspieszy do wyjścia XD

Miq spróbuj rozchodzić, może to tylko mięśnie bolą.

Atan ja to bym sobie leczo zjadła, ale z takim boczkiem :-D

Ael ty pieronku :P skakanie tyż ponoć przyspiesza i olej rycynowy :P ale gżdżenie się najprzyjemniejsze z tego wszystkiego :D

A ja sobie leżę i się grzeję pod kołderką, ciasto będę robić jak chłop wróci to mi pomoże.

Neciuszka no seksik najlepszy. Poza tym no zdecydowałam się na to, bo ten chodzi czasem z jęzorem na wierzchu, więc jak mu powiedziałam, że małego wypędzamy a wieczorem się gzimy to mina była taka jakbyś małemu dziecku dała upragnioną zabawkę w prezencie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry