ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dziurka a jak Ty się ogólnie czujesz??? Brzusio już pewnie cosik widać :-) a tak w ogóle to jak rozwiązałaś w końcu te spacery z pieskiem???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie ja bym chciala kupic o czulosci 10, ale niestety nie ma takich u mnie w domku a ja juz z wwaki wrocilam, wiec albo kupie jakis zwykly albo w poniedzialek na betke skocze...Czesc kochanaPo 1: Bóle na początku ciąży są takie same jak na @, więc tym nie ma co się sugerować (dodatkowo jeszcze pykają jajniki ;p). Polecam byś w aptece kupiła jakikolwiek test o czułosci 10.. Ja zrobiłam test w 12 dniu fl, bo wtedy przypadał mi @.
Trzymam BARDZO MOCNO KCIUKI!!!! i łap fluidka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
ja robilam pretestem 14d FL i wykazal I kreche (a 16dFL mam dostac @)Dziewczynki, kupcie Pretest, też jest dobry![]()
kochana, nie dopartuj sie na sile, jestesmy umowione na bete w poniedzialek o ile @ nie przyjdzie...i spokojnie co ma byc to bedzie:-)No i zrobiłam test "10" i jedna kreskaBuuuuuuu
:-(