reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
neciuszka...wiem, dlatego wlasnie pozostaje mi czekac i liczyc na cud:-) w dniu @ albo nawet po powinno cos wyjsc, ale dzis to czuje sie jak na @, wiec nie mam za bardzo nadziei...
bardzo sie ciesze, ze z twoim dzidziusiem jest ok i , ze wreszcie zobaczylas serduszko!! sama juz bardzo bym chciala, zeby we mnie bily dwa serduszla:tak: caluje w brzuszek :*

witajcie, chciałam nadrobić ale od rana ktoś łazi a to telefon, i ciągle mi przerywają, więc nie nadrabiam, a wczoraj w pracy padł mi internet więc nie mogłam z wami być - ktoś tęsknił ????

ci dzisiaj macie w planach ??

neciuszka: o już pochwaliłaś się swoim maluchem :) następne usg będzie już widoczne, więc tylko czekać niecierpliwie.
W u mnie między 26-28 paździerika,będę akurat w 14 tyg. będą robić darmowe usg 4D na najnowszym sprzęcie, zapisałm się już i czekam na telefon czy się załapie i na którą godzine.
ciekawe czy foto będą dawać lub na płytę nagrywać

Ostatnia edycja:
neciuszka...wiem, dlatego wlasnie pozostaje mi czekac i liczyc na cud:-) w dniu @ albo nawet po powinno cos wyjsc, ale dzis to czuje sie jak na @, wiec nie mam za bardzo nadziei...
bardzo sie ciesze, ze z twoim dzidziusiem jest ok i , ze wreszcie zobaczylas serduszko!! sama juz bardzo bym chciala, zeby we mnie bily dwa serduszla:tak: caluje w brzuszek :*

Czesc kochana :) Po 1: Bóle na początku ciąży są takie same jak na @, więc tym nie ma co się sugerować (dodatkowo jeszcze pykają jajniki ;p). Polecam byś w aptece kupiła jakikolwiek test o czułosci 10.. Ja zrobiłam test w 12 dniu fl, bo wtedy przypadał mi @.
Trzymam BARDZO MOCNO KCIUKI!!!! i łap fluidka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)

Neciuszko: super,ze wszystko ok! :) Słyszałaś już serduszko?

martocha: jak się kochana czujesz z fasolką w brzuszku ? :-)masz juz mdłości?

neciuszka: ja jutro wstawie, czy ktoś chce czy nie, moje usg z poniedziałku :) zeby się pochwalić moim maluszkiem 6,6 centymetrowym :-D
A za mną tez nikt nie tęsknił :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry