reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
karolina: może przez ten stres nie masz@ bo myślisz ciągle o nim?
jak do poniedziałku nie bedzie to idź do gina

martocha: ja to też tak tylko z przewagą 1% na dziewczynkę :-), co by nie było będę najszczęśliwsza pod słońcem

podpowiedzcie mi jakieś ciasto na jutro, bo sama nie wiem co upiec, przeglądam różne stronny i nie mogę się zdecydować na nic i z czym to ciasto

ja dziś mam zamiar zrobić kruche z jabłkiem i budyniem :) obiecałam mojej mamusi ale narazie leżę i się wygrzewać próbuję chociaż pic jak nic.

martoszka jeszcze masz czas na dolegliwości, ja mam mdłości prawie cały dzień ale nie wymiotuję i czasem to bardziej mnie umęczy chociaż gin mówił że lepiej tak jest jak ja mam.

karola
cykl u kobietki to nie jest constans więc tym razem mogło się coś przesunąć, albo jesteś w ciąży i test jeszcze nie pokazał wystarczy że owu później była i już. Musisz kochana czekać cierpliwie

lamiav: no właśnie staram się nie myśleć... :] co będzie to będzie... ale przez stres nigdy mi się nie spóźniał, wtedy zawsze przychodził wcześniej... a cholercia z tym okresem :P I tak muszę odwiedzić swojego ginekologa. Miała już to zrobić daaaawnooo daaawnoo temu(jakieś pół roku temu) Upss... więc i tak do niego pójdę :)

Atan, wiem, żeś w ciąży, ale tak dużo wymiotów nie jest wskazane nawet bez, a u Ciebie wcale. A grypa grypą... Ale kontrolować trzeba.

Dziewczynki, kupcie Pretest, też jest dobry :)

Pokaże, może dziś, jak zmolestuję męża, bo z mojej komórki to niewiele zobaczycie... a na aparacie leży już od dwóch tygodni... I nowe trzeba...

Ael: zaraz sprawdzę te cycki murzynki, oby mi tu gołe baby nie wyskoczyły :-)

o nie to z makiem, po zeszłorocznym pieczeniu makowców, powiedziałam- dość, raz do roku mogę się poświęcic na pieczenie z makiem ale nigdy więcej .
Daj jkiś inny pomysł :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry