reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia masa z Kubusia ma smak Kubusia, to w końcu sok przecierowy więc mocny, a można użyć naprawdę jaki smak lubisz :-) a sama wanilia z budyniu tak tego smaku Kubusia nie zakłóca.

Madziu szoruj do lekarza!

Karolina idź do gina, niech zrobi Ci usg.

reklama
Lamia, ja daję czasem pół na pół dżemu, sklepowego, a jakże i marmolady, też sklepowej :) bo tego dżemu potem nie czuć :)

Karolina Przykro mi :( ale idź do gina czym prędzej...

Kurde i teraz mierzyłam temperaturę no i niestety doszła wstrętna gorączka :angry:
Ael wyleżę dzisiaj w łóżku i zobaczymy!! I tak w weekend nie uniknę wychodzenia z domu bo mam szkołę i będę łazić jak ciul jakiś między budynkami!! Chyba się powieszę!!!!
Pieprze to sprzątanie, powiem mężowi żeby wizytę z Panią od ubezpieczeń przełożył na poniedziałek!

karolina: mi również przykro, każda z nas zna smak rozczarowania jak widzi jedną kreskę ,i wiadomo że żadne słowa nie pocieszą. Jdeyne co możesz zrobić to do gina i starać się dalej ,na spokojnie :-) trzymam &&&&&&&&&&&
iśle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ma_gdalena: ty to nie powinnaś iść do szkoły, z gorączką w takim stanie, nie możesz sobie odpuścić? jeszcz zemdlejesz z osłabienia

Dziewczyny! Kurde myślałam, że mi się przewidziało jak spojrzałam na test pierwszy raz! Bo jak wtedy spojrzałam to widziałam taką bardzo bardzo bardzo słabiutką druga kreseczkę... kurde może to być też, że moja wyobraźnia płata mi figle... Oby nie!

Karolina dawaj zdjęcie.

A Magdalena, dawaj du.pę. Bo kop Ci się należy. Jaka szkoła? Zawali się, jak Cię nie będzie? Nie zawali się, a Ty nic mocnego brać nie możesz, a zaraz Cię rozwali na szpital. Kobieto, nie jesteś sama!!!

No właśnie wiem!!! Ale nie mogę opuszczać zajęć obowiązkowych bo i tak chodzę tylko do grudnia i mam indywidualny tok zdawania egzaminów w tym roku ze względu na termin porodu, który wypada w sesji!! :-( Tzn. jeśli jutro będzie gorączka i tak się będę czuła jak dziś to na pewno nie pójdę!! Nie będziecie musiały mnie bić, co jak co ale moje maleństwo jest najważniejsze dla mnie ale jeśli jutro będzie bolało mnie tylko gardło to pojadę ale urwę się wcześniej!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry