ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Uciekam spać bo i tak jakoś ucichło!! Dobranoc!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
robilam 25, bo w calej wwie nie moglam znalezc aconanie zawsze pamietasz neciuszke betka nie pokazała a byla juz w ciazy wiec jest nadzieja ja ja mam i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jakiej czulosci test robiłas??

robilam tak wczesnie, bo mi gin kazal w tym dniu zrobic, powiedzial, ze powinno juz byc cos widac, wiec tym sie zasugerowalam...dodatkowo pamietam przypadek martochy i wiem, ze w tym samym dniu FL zrobila test i jej wyszlo...Milla test mógł w takim razie być błędny ze względu na to, że zrobiłaś go przed spodziewaną miesiączką!! Poczekaj spokojnie (chociaż wiem, ze się nie da) do soboty i zrób jeszcze raz z porannego moczu sikacza i wtedy będziesz miała pewność! Może nie 100% ale myślę, że powinien pokazać prawidłowy wynik!
no ok, tak wlasnie myslalam, zeby jeszcze powtorzyc w sobote albo w niedziele, ale juz dzis czuje, ze boli mnie brzuch i kregoslup i jestem jakas taka ciezka jak na @ niestety, podejrzewam, ze jutro juz cos przyjdzie...Może się mylić! Poczekaj spokojnie do soboty i zrób tak jak Magdalena mówi z rana! ;* Trzymam kciuki za ciebie moja droga!! :*
A chciałabym zrobić ten test, bo czytałam, że jest super, no i Wy mówicie też, że jest super... Neciuszka ja dalej nie mam @...