reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no jeszcze 1.5 godz i weekend :-) w końcu naciesze się mężem. Teraz będziemy cały tydz pracować nad dzidzią. Dzisiaj po obiadku mój m przytulił się do mnie i pocałował w brzusio i pyta jak tam domek dla malucha -przygotowany? aż m łezki stanęły w oczach.

nie zawsze pamietasz neciuszke betka nie pokazała a byla juz w ciazy wiec jest nadzieja ja ja mam i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jakiej czulosci test robiłas??
robilam 25, bo w calej wwie nie moglam znalezc acona:wściekła/y:

Milla test mógł w takim razie być błędny ze względu na to, że zrobiłaś go przed spodziewaną miesiączką!! Poczekaj spokojnie (chociaż wiem, ze się nie da) do soboty i zrób jeszcze raz z porannego moczu sikacza i wtedy będziesz miała pewność! Może nie 100% ale myślę, że powinien pokazać prawidłowy wynik!
robilam tak wczesnie, bo mi gin kazal w tym dniu zrobic, powiedzial, ze powinno juz byc cos widac, wiec tym sie zasugerowalam...dodatkowo pamietam przypadek martochy i wiem, ze w tym samym dniu FL zrobila test i jej wyszlo...

Może się mylić! Poczekaj spokojnie do soboty i zrób tak jak Magdalena mówi z rana! ;* Trzymam kciuki za ciebie moja droga!! :*
no ok, tak wlasnie myslalam, zeby jeszcze powtorzyc w sobote albo w niedziele, ale juz dzis czuje, ze boli mnie brzuch i kregoslup i jestem jakas taka ciezka jak na @ niestety, podejrzewam, ze jutro juz cos przyjdzie...
no ale poki tempka nie opadnie to bede czekac...bo caly czas mam 36,9-37

No Acon ci pokaże najprędzej z innych. Ja to z neta zamawiałam z apteki internetowej ale to trwa kilka dni zanim ci przyjdzie. Kochana nie pozostaje nic jak czekać ja miałam przeboje z tym, bo mi nawet beta nie wyszła a tydzień potem sikacz akona tak.

Wczoraj byłam u gina i widziałam moje malutkie i serduszko jak bije :)

Hello :-)
O 12:40 mam wizytę u ginekologa, może mi coś da na te bóle. Nie mogę się ruszać, ogólnie jest masakra.
Śmiałam się dzisiaj, ze ja nie mam żadnych problemów z ciążą, za to milion około ciążowych ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry