• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Raczej nie bo , żeby w ogóle ubiegać się o pracę w służbach mundurowych pierwszym warunkiem jest świadectwo z sądu o niekaralności, a jeżeli mu wzięli na 2 lata prawo jazdy z jazdę po alkoholu to na pewno dostał wyrok w zawieszeniu więc takowego już nie uzyska....

reklama
no ale jak np. na wniosek usunięto wyrok z KRK? właśnie czytam te przepisy i nie wiem bo zależy od interpretacji : nieposzlakowanej opinii,
zreszta u nas w prawie prawie nic nie jest napisane konkretnie, tylko zależnie od interpretacji, co jest bezsensowne, bo po co wymyslać przepisy które np. każdy prawnik po swojemu tłumaczy - no ale to taka moja myśl :-)

Kochana ale to jest naprawdę trudna sprawa i myślę, że dużo trzeba by było napisać pism i próśb, żeby cokolwiek zdziałać.... wiesz a jak zabrano mu prawo jazdy na 2 lata tzn, że trochę miał w wydychanym bo też znam parę osób, które miały taki wypadek i mniej więcej się orientuję. A poza tym wnioski (CV) rozpatruje komendant.

ma_gda: dziek iza odpowiedz, ja pytałam w imieniu kogos ,wiec niech skąłda jak chce, przyjmą to przyjma nie to nie :-)

a ja wcinam niby sałatkę wegetariańską którą sobie wczoraj zrobiłąm na dzisiaj do pracy , nawet mi wyszła :tak:

Magda, małego byłam zarejestrować do Związku Kynologicznego :-) a daleko od tej firmy na S.. ( nie pamiętam jak się nazywała, jakaś niemiecka nazwa) gdzie ta ciuchcia jest, mieszkasz? tak orientacyjnie chciałabym wiedzieć :-D

Aaaaaaaaaa :-) Nazywa się Schenker :-p a no dosyć daleko, bo to jest tak jakby centrum, tzn. nie tak dokładnie samo centrum ale nie żadna dzielnica a ja mieszkam dzielnicy, więc do tego miejsca mam mniej więcej 10 min samochodem :-) Za to pracuję blisko tego miejsca.

Dzisiaj odrobinę lepiej.
Mam zagwostkę. Muszę wybrać płytę i piekarnik pod zabudowę. Już mi się wydawało, ze znalazłam, ale niestety nie mają tego modelu na stanie. Proponowali mi podobny model, jedynie o kilka stówek droższy!:szok: No kurcze i jestem w punkcie wyjścia. Niedobrze mi już jest od patrzenia na duże agd. Nic nie mogę wybrać co by mi odpowiadało i nie miało masakrycznie zawyżonej ceny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry