Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Neciuszka dziękuje! Już dzwoniłam i wszystko wiem :-) znów tyle kasy zostawię w laboratorium...
Lamia ja od razu w zumi wpisałam trasę Zabrze - Sieniawa i niestety 315kma szkoda :-(
Witam mamusie
jakaś zmęczona jestem a tu trzeba zbierać energie do działania, chciałam wkleić suwaczek z odliczaniem do owulacji ale coś dzisiaj komp nie współpracuje.
Dzisiaj rano przez kilka min kuły mnie dwa jajniki, przy owulacji to raczej tylko jeden powinien czy mogą dwa?albo coś mnie tam tylko skręciło. teoretycznie owulacja w okolicach 25
wcześniej robiłam jak miałam wrażenie, że owulka sie zbliża bo od 6dc boli mnie podbrzusze, pojawiała sie jaśniutka kreska ale była widoczna, codziennie nie robiłam i teraz troszkę żałuję:-(Lamia a ja musze spodnie ale jakies zapinane pod brzuchem, na te z golfem na razie szkoda mi kasy, poza tym jak teraz je będę nosiła to co założe w 7 czy 8 miesiącu bo o 9 nie wspomnę.
Ok kochane uciekam na zakupy, postaram sie potem zajrzeć:***
Miq kurcze, nie doczytałam o co konkretnie Ci chodzi ale ja długo stosowałam testy. Ja zaczęłam od 4 dnia cyklu i robiłam je przez cały miesiąc aż do @. I tak trzy cykle,żeby sprawdzić kiedy u mnie jest owulacja i czy zawsze jest ona w tym samym czasie. Moim zdaniem to dobra obserwacja...
Takie testy robisz zawsze po południu bo wtedy jest największe stężenie hormonu no i co ważne...nie pij przez dwie godziny przed testem,żeby nie rozcieńczyć hormonu. Jakbyś miałą jakieś pytania to pisz nawet na pw bo ja ostatnio rzadko zaglądam.
myślę, że będzie dziewczynka kochana ;-)Dzień dobry, ja wczoraj mialam dzeń w biegu, jak buty założyłam o 10 tak do 20 na nogach byłam..
Ten tydzień w ogóle jakiś jest nie pomyślny dla mnie, M. dziś i jutro będzie po 19 w domu.. na sobotę i niedziele do Gdańska jedzie wróci w niedziele późnym popołudniem :-(
Wczoraj sms dowiedziałam się,że tymi dziećmi co się opiekowałam, to mama zrezygnowała z pracy bo starsze dziecko chorowało ciągle.. więc zostałam bez pracy znów..
Magda, ja wczoraj w Zabrzu bylam :-) Na ul Wolności i widziałam ciuchcię, którą podobno wszyscy zabrzanie wiedzą gdzie jest :-)
tzn miałam wątpliwości co do ulicy bo bardziej myślałam, że to będzie ul.3-go maja
ale to dlatego, że tam chyba też jest taka mała lokomotywka
a co Ty robiłaś w mojej mieścinie??????????