• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

danao:ja sobie marzę o fajnej kuchni, mamy w domu taka byle jaką, bo nie chciałm pod zabudowę bo liczę ze sie z tamtąd wyprowadzimy za jakies 3 lata , bo wcześniej to na pewno nam sie nie uda, a moze inna firma, jak jeszcze u nich nie zamówiłaś by miała lepsze oferty

dziurkka: no pewnie dawaj :-)

reklama
Proszę...aż jestem zadziwiona..:-D jaki mam wielki brzuchol:szok:(oczywiście w ubraniu bo mam strasznie pokłuty po zastrzykach i brzydki jest:(

DSCF0397.jpg

hej :-)
co tam u Was ... kurcze ja z samego rana w kiepskim humorze... : Confused2: deszcz za oknem ... bałagan w pokoju mąż zrobił a wczoraj tak się nasprzątałam :hmm: eh ...
czy któraś z Was oprócz Atanka prowadzi wykres temperaturki ?? mnie wczoraj Atan namówiła i zaczęłam ... :-)

Fajny brzusio:-)
No własnie jeszcze nic nie zamawialiśmy. Mam problem z wybraniem funkcji, które chcę mieć z grupą cenową, która mi odpowiada. To chyba odwieczny problem. Robimy teraz tą kuchnię od podstaw, trzeba kupic wszystko!I to mnie przeraża. Póki co nie mamy osobnej kuchni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry