• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Martocha dobre nastawienie :-D kto teraz nie potrzebuje... :-p ja przedwczoraj byłam wypłacić pieniądze i jak wchodziłam do bankomatu to mijałam się z kobitą, chcę wkładać kartę a tutaj "kontynuuj transakcję" więc naciskam na "skasuj" i wypluwa mi kartę, no to ja pędem za babką, która już zdążyła kawałek zajść, oddaje jej kartę i wracam do bankomatu po czym po chwili ta babka już za mną i z taką pretensją w głosie, czy jej pieniędzy nie wypluło bo coś jej nie pasuje :/:/:/:/:/:/:/ no myślałam, ze jej ciulnę w łeb!!!!!! :angry:

reklama
Witam po pracy :-)
Dziurka piękny brzusio:-) a ze rosnie to dobrze, w koncu masz parke :-)
Laura przykro mi:/ ale rzeczywiscie dobrze, ze chociaz dokumenty oddali, troche niefart ze mialas akurat tyle pięniedzy
Lamiav jezeli jeszcze Ci to potrzebne o tej policji i niekaralnosci, moge się męza zapytac, on jest prawnikiem, to moze bedzie wiedzial :-)
a u mnie tragedia:/ nic nie moge jesc, mam mdlosci przez cala dobe :-( wczoraj przez cal dzien nic nie moglam zjesc, w koncu pomyslalam ze jedyne co ewentualnie moge przelknac to baaaaardzo kwasna zupa ogorkowa i moj maz mi ugotowal, ale jest tak kwasna ze powiedzial ze on tego nie tknie, a mi to jedyne co wchodzi :D nawet pierwszy raz od tygodnia zjadlam sniadanie- oczywiscie zupe :D
Martocha mialam sie jeszcze Ciebie zapytac, jak Ty obliczylas ile Twoj dzidzius ma tygodni? bo z tego co pamietam to Ty chyba mialas 2 owulacje? ciekawa jestem :-)

Ostatnia edycja:
Ma_gdalena ale nie wiem ile ja pociagne na tej zupie ogorkowej ... najgorsze ze jak sonie pomysle o jakimkolwiek innym jedzeniu to jest mi niedobrze i wszystko wydaje mi sie obrzydliwe :/ nawet moje ulubione kanapki z serkiem almette i szyneczka :(

Oj u mnie szyneczka też nie przechodziła... :no: dopiero od niedawna zjadam kanapki z szynką, nawet w sklepie jak kupowałam wędlinę dla męża to nic mi się nie podobało w tych lodówkach. Mimo, że ja na szczęście nie miałam takich tragicznych mdłości. Mniej więcej w tym okresie co Ty teraz parę dni mnie pomdliło tak jak Ciebie 24h/dobę a potem to już tylko miałam problem z jeżdżeniem autobusem, i nie mogłam dopuścić do tego żeby zrobić się głodna bo wtedy też automatycznie robiło mi się niedobrze. Ale pamiętam, że troszkę mi pomagało jedzenie na leżąco :-p może to śmieszne ale naprawdę jak się położyłam i po malutko zjadałam jakiś delikatny smakowo obiadek to w miarę było dobrze.

doberek ja po wizycie w szpitalu (holter zalozony ale mnie denerwuje on :crazy:) no potem u ginka witaminki za free dostalam 16 sztuk ;-) usg robil dzidzia rosnie ale wedle jego slabego sprzetu mlodsze o 3 tyg tego jeszcze nie bylo bo zawsze o 2 tyg mlodsze a z tego co by wyszlo to przez 2 tyg by tylko tydzien uroslo kpina a nie sprzet na nfz ale wiem ze serce bije ze ma nozki i tak ladnie trzymala ze bylo by mozna plec okreslic ale zblizenia nie robil ani ni a tak fajnie nozki miala do gory ale ja widziałam na tyle ze nic tam nie widziala wystajacego jak on mierzyl noge wiec zobaczymy za tydzien czy dobrze widziała ;-) czy sie jednak nieznam bo on nic nie powiedzial jedynie ze on płec mowi kolo 30 tyg wiec wiecie sprzet...
a potem do mamy omleta zjadla mama do miasta kupila mamusia buty a ja płaszcz z kapturem na ciaze mam duzo miejsca moge tyc ze spokojem a po ciazy zawsze mozna zwezyc ;-) odebralam ciuszki dzidzi z poczty przesylka byla ale slodziaste ;-)

no dziurka tesknilam !! ale brzuszek slodziasty :-*:-* :happy: śliczny ;-)

reklama
Naaluś, mam dokładny wykres temperatur.. no i patrząc na serducha - po prostu strzeliłam ;p Na USG potwierdziło mi moje obliczenia.. ale wiadomo,że to może być - + 1 lub 2 dni..

a! a owulacje miałam jedną.. okazało się że tamta wcześniej to nie owulacja..

A ja mam ochotę na wszystko i jem wszystko.:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry