ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Martocha dobre nastawienie
kto teraz nie potrzebuje...
ja przedwczoraj byłam wypłacić pieniądze i jak wchodziłam do bankomatu to mijałam się z kobitą, chcę wkładać kartę a tutaj "kontynuuj transakcję" więc naciskam na "skasuj" i wypluwa mi kartę, no to ja pędem za babką, która już zdążyła kawałek zajść, oddaje jej kartę i wracam do bankomatu po czym po chwili ta babka już za mną i z taką pretensją w głosie, czy jej pieniędzy nie wypluło bo coś jej nie pasuje :/:/:/:/:/:/:/ no myślałam, ze jej ciulnę w łeb!!!!!! 
kto teraz nie potrzebuje...
ja przedwczoraj byłam wypłacić pieniądze i jak wchodziłam do bankomatu to mijałam się z kobitą, chcę wkładać kartę a tutaj "kontynuuj transakcję" więc naciskam na "skasuj" i wypluwa mi kartę, no to ja pędem za babką, która już zdążyła kawałek zajść, oddaje jej kartę i wracam do bankomatu po czym po chwili ta babka już za mną i z taką pretensją w głosie, czy jej pieniędzy nie wypluło bo coś jej nie pasuje :/:/:/:/:/:/:/ no myślałam, ze jej ciulnę w łeb!!!!!! 
dopiero od niedawna zjadam kanapki z szynką, nawet w sklepie jak kupowałam wędlinę dla męża to nic mi się nie podobało w tych lodówkach. Mimo, że ja na szczęście nie miałam takich tragicznych mdłości. Mniej więcej w tym okresie co Ty teraz parę dni mnie pomdliło tak jak Ciebie 24h/dobę a potem to już tylko miałam problem z jeżdżeniem autobusem, i nie mogłam dopuścić do tego żeby zrobić się głodna bo wtedy też automatycznie robiło mi się niedobrze. Ale pamiętam, że troszkę mi pomagało jedzenie na leżąco
) no potem u ginka witaminki za free dostalam 16 sztuk ;-) usg robil dzidzia rosnie ale wedle jego slabego sprzetu mlodsze o 3 tyg tego jeszcze nie bylo bo zawsze o 2 tyg mlodsze a z tego co by wyszlo to przez 2 tyg by tylko tydzien uroslo kpina a nie sprzet na nfz ale wiem ze serce bije ze ma nozki i tak ladnie trzymala ze bylo by mozna plec okreslic ale zblizenia nie robil ani ni a tak fajnie nozki miala do gory ale ja widziałam na tyle ze nic tam nie widziala wystajacego jak on mierzyl noge wiec zobaczymy za tydzien czy dobrze widziała ;-) czy sie jednak nieznam bo on nic nie powiedzial jedynie ze on płec mowi kolo 30 tyg wiec wiecie sprzet...
śliczny ;-)