• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ktoś tu tęsknił? (No tak trzy już zatęskniły :P)

Nalaa, żeby nie muliło musisz coś zjeść, najlepiej suchego plus do tego gorące. Sucharek, sucha piętka, płatki kukurydziane, musli, mi przez jakiś czas pomagało jedzenie czekoladowych kuleczek płatków. Do tego gorzka herbata, gorący płynny kisiel a z konkretniejszych to rosół ale nie tłusty i gotowane ziemniaki. Prócz tego spróbuj jeść banany, jabłka najlepiej taką papkę by wycisnąć najwięcej naturalnego soku, nie taki kupny jak ze sklepu. Spróbuj też osuszone owoce, morele, banany, jabłka właśnie. Czas musisz sobie dać na to by wynaleźć takie jedzonko, które będziesz mogła zjeść bez nudności.

reklama
Ael ja wlasnie ciagle w myslach szukam czegos co moglabym zjesc... ale konczy sie to mdlosciami ... ehh.. ale sprobuje zrobic tak jak piszesz :-) zaraz napisze mezowi liste rzczy do kupienia jak bedzie wracal z pracy ;-)dziwne jest tylko to ze ani moja mama ani babcia mdlosci nie mialy, ale one urodzily corki same, wiec moze mi sie chlopaczek szykuje ;-)

magda niezjem cie ;-) ale sama sie czesto lapie ze do dziecka mowie ona i to tak od samego poczatku,a o chlopcu mowilam ze maz ma nadzieje na chlopaka jak szlam na usg i tylko to a nie ze mam ;-)

ael paczuszka podobno do mnie przygotowana do wyslania ;-)jutro wysle do mnie ;-)
Zaciazone mam pytanko te co znaja plec sprawdzie czy to siee zgadza ze poranny mocz na lozeczke sody oczyszczonej nasiusiajcie troszke i jak sie pieni jak szampan to chłopak jak sie nie pieni to dziewczynka ;-)

Ostatnia edycja:
Powiem, że nigdy nie próbowałam ale z ty wahadełkiem, o którym wcześniej pisałaś to ja też próbowałam dzień przed tym USG, na którym się dowiedzieliśmy jaka płeć i najpierw robiłam sobie sama i wychodziło, że chłopiec i potem robił mąż i też wychodziło, że chłopiec... :-p

Dobry wieczór Kobietki :)
Pamięta mnie ktoś jeszcze?
A ja Wam powiem, że te wróżby to raczej bujda, może komuś się sprawdzają, ale z pewnością nie mnie :) mi wychodził chłopak, a przeczucie mówiło dziewczynka i proszę, wczoraj po raz drugi laseczka potwierdzona :) odetchnęłam z ulgą, bo już mam dużo sukienek :)

Jak tam Aelreda? wytrzymuje jeszcze? bo śledzę wasz (nasz) wątek :)
Udanej nocki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry