• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wczoraj mi babka ktorej się opiekowałam dziećmi napisała,że ona zrezygnowała z pracy, będzie nadal siedzieć na wychowawczym, a mnie dziękuję,że chce się ze mną rozliczyć jutro za pracę, tak więc za prawie 3 tyg pracy dostałam 300 zł, a na początku mówiła " Magda proszę, tylko nie zostawiaj Nas, bo do września przyszłego roku masz zagwarantowaną pracę tutaj, bo my nie mamy z kim zostawić dzieci"

dziś miałam takie nerwy,że myłam podłogę szczoteczką do paznokci i prasowałam góóóóóręęę ciuchów mojego M.

:/ no to nie fajnie postąpiła, ale wiesz to nie wina dzieci :-p w każdym bądź razie finansowo też nie za ciekawie moim zdaniem... :baffled::baffled:

Ale najlepsze jest to, że na początku przeczytałam, że myłaś podłogę szczoteczką do zębów :-D i tak sobie pomyślałam, że faktycznie strasznie się wkurzyłaś :-p

O matko, żeby nie wiem jakie nerwy, to szczoteczką myć podłogę? ja bym się nie skusiła hehe :) dobra laska z Ciebie Madziu :)
Magdalena, ja też oniemiałam jak mi gin przy badaniu mówi, że czynności skurczonej nie ma, brzuszek miękki, szyjka twarda i nagle: i jest rozwarcie ale minimalne, na opuszek. Ja mu wierzę, bo do tej pory zastrzeżeń nie miałam żadnych, poza tym ani razu nie wziął kasy... chodzę na nfz, ale chciałam mu rzucić dwa razy "coś" za miłą i fachową opiekę, a ten zawsze z uśmiechem: nie, nie mogę :) także będę się oszczędzać i zobaczymy co na nast wizycie :)
A słyszałam, że pełnia, która ma być 10 grudnia, ma wpływ na porody. Tzn, że kobiety mające terminy w pobliżu szybciej rodzą, no cóż może Kalinka będzie chciała mamie zrobić prezent na urodziny i wyskoczy 13 grudnia :)

A to byś miała prezent :-) mam nadzieję, że na mnie nie podziała :-p jakoś się już oswoiłam z myślą, że będę miała noworoczne dziecko i nie chciałabym się zmieścić jeszcze w 2011 :-p ale no cóż, co będzie to będzie. A wyprawka już skompletowana w 100%??? I jeśli mogę wiedzieć to jaki wózeczek wybrałaś??? Bo ja się jeszcze waham a chciałabym coś kupić przed świętami, myślę, że z końcem roku będą juuż jakieś wyprzedaże.

magdalenko a jak sie czujesz bo mnie strasznie meczy ten holter bo jedna elektrode mam centralnie na przelyku i mi utrudnia oddychanie ... ale daje rade i strasznie nudzi mi sie...a od chodzenia juz mnie nogi bola...

No moja wyprawka prawie cała, prócz tetry, jednorazówek, dla mnie paru rzeczy do szpitala. A tak myślę, że raczej mamy ogarnięty temat :) dużo pomogła mi siostra, przesłała ciuszki z UK :) i wózek
269.jpgtył się obniża i dzidzia leży, a potem do 15kg jest jako spacerówka, taki niby od urodzenia, ale myślę, że będzie odpowiedni tak w lutym raczej wcześniej wychodzić na spacery nie będziemy, tylko najwyżej jeździć do moich teściów, a fotelik kupiliśmy sami :)

Ładny wózeczek, ja jednak obstawiam na wielofunkcyjny z zamiarem wychodzenia na spacerki jak najszybciej... :-p tzn już dzisiaj czytałam więc po 3 tygodniu życia rozpocznę werandowanie a potem jeśli tylko pogoda dopisze heja na spacerki :-p
Zazdroszczę, że miałaś taką pomoc bo ta wyprawka to naprawdę okropny koszt.

Atanku ja dobrze się czuje, właśnie się wykąpałam i oglądam "kuchenne rewolucje" :-p i w między czasie ugniatam kapustę bo będę kisić :-p
Współczuje tego holtera bo ja leżałam z tym w szpitalu i też dostawałam szału :-p

Aguś kochanie na każdego przyjdzie pora, wiem, ze to marne pocieszenie ale każda z nas czekała na swoją kolej i się doczekała więc i Ty za niedługo będzie nam narzekać na mdłości :-)

reklama
śliczny ;-) a co masz w brzuszku chlopca ?? czy dziewczynke ??

dobranocccccc ';-)

Witam wszystkich i kazdego z osobna.

Chłopca mam w w brzuszku.
Bylismy dzis na pogrzebie bardzo młodej osobki a wiec nie za miła atmosfera no i co sie z tym wiaze cały dzien bez usmiechu ale za to wieczorkiem moj M zabrał mnie za zakupki i asz sie humorek poprawił...Kupilismy serwis obiadomy bardzo ładny,nowego mopa no i skarpeteczki słudziutaskie choc ich mam juz baaaarrrrrrdzo duzo ale te były wyjatkowe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry