• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mila a jak długo już się staracie?? Pamiętaj, że nie możesz się poddawać, nie odpuszczaj tak całkowicie tylko może po prostu nie myśl o tych staraniach, wiem, że łatwo się pisze ale taki sposób jest najlepszy... niby się nie starasz ale nie zabezpieczaj się i daj ponieść się emocją.

Magda kocham tą reklamę!!!!!!!

Magdalena, a byłam parę razy tutaj, ale chyba nikt mnie nie zauważył :) a brzuszek mój rośnie na potęgę, Malutka rozciąga mamę ile się da :) jest starsza o 2 tyg niż z OM i waży już sobie sporo :)

Milia, przykro mi, że znowu się nie udało... ale myślę, że każdemu potrzebny jest taki etap, gdzie postanawia troszkę zluzować, zobaczysz, będzie dobrze :) po burzy zawsze wychodzi słońce :) specjalnie dla Ciebie :)
~~~

Dagne to cudnie, że "rośniesz".... :-) spojrzałam teraz na Twoj suwaczek i tak fajnie się patrzy na ten "miesiąc" do porodu :-p co prawda niby dwa bo jeszcze pełne 4 tygodnie ale mimo wszystko :-p a na kiedy masz termin?? Bo tak mi się coś zdaję, że Ty tak samo jak moja bratowa a jej jak się pytam , który tydzień to ona nigdy nie wie...

Mila a jak długo już się staracie?? Pamiętaj, że nie możesz się poddawać, nie odpuszczaj tak całkowicie tylko może po prostu nie myśl o tych staraniach, wiem, że łatwo się pisze ale taki sposób jest najlepszy... niby się nie starasz ale nie zabezpieczaj się i daj ponieść się emocją.
kochana, to byl moj 4 cykl, ale chyba po prostu musze zrobic tak jak mowisz...tylko moj lekarz teraz kazal mi zrobic badanie droznosci jajowodow...wszystko w tym cyklu wskazywalo na to, ze jednak jestem w ciazy i te wszystkie badania mnie omina, ale niestety...bede musiala sie jeszcze troszke nacierpiec...

Milia, przykro mi, że znowu się nie udało... ale myślę, że każdemu potrzebny jest taki etap, gdzie postanawia troszkę zluzować, zobaczysz, będzie dobrze :) po burzy zawsze wychodzi słońce :) specjalnie dla Ciebie :)
~~~
no musi w koncu byc dobrze, dziekuje kochana za fluidki, przydadza sie:-)

dziura...dopiero teraz nadrabiam i zobaczylam twoj cudowny brzusio!! jest sliczny! maluchy rosna jak na drozdzach:tak: caluje!:*

Atanku...o jakim holterze mowa, ty masz problemy z serduszkiem?:-(

Magdalena, no z OM wychodzi prosto Wigilia, ale wg USG ostatniego to 16 grudzień i Ginek mówił, że Malutka szybko się rozwija. Nawet lepiej jakby wcześniej chciała "wyjść: :) razem w Święta - cudnie :) no i wczoraj się dowiedziałam też, że mam rozwarcie na opuszek palca :szok: ale podobno to na tym etapie ciąży normalne i mam się nie przejmować, bo szyjka twarda i się nie skraca, no ale się oszczędzać - wiadomo :)
A Wy jak się czujecie? ja mam uporczywy ból krzyży i zgagę, a reszta super :) nie narzekam, ale na bank bliżej porodu zacznę :)

No, chyba też bym się przeraziła jakby mi powiedzieli, że jest już rozwarcie :-p minimalne ale to zawsze rozwarcie :-p no to moja bratowa ma termin na 20 grudnia. Myślę, że tak czy inaczej Kalinka na święta będzie już z Wami, tak samo mówie bratowej bo kto się będzie z Wami męczył w święta :-p ten tydzień już nie robi różnicy więc na pewno lekarz rozpakuje Cie wcześniej :-p trzymam kciuki w każdym bądź razie :-)

U mnie podobnie, tak jak od początku ciąży ból kręgosłupa nie ustępuje, zgaga jest ale rzadko... miałam taki tydzień, że co dziennie mnie męczyła, nasilając się wieczorem ale na szczęście minęło. Poza tym jest OK.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry