zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Siemano :-) co u Was?
Jakieś nowe fasolki?
Jakieś nowe fasolki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzisiaj po ćwiczeniach czuje się nieco lepiej ale wkurza mnie to ze większość czasu siedzę bo mi mało rzeczy wolno wykonywać...
. A ja mam we wtorek wizytę u swojego gina więc też się zapytam o szkołę rodzenia, bo narobiłaś mi smaka na te wszystkie ćw 

Fionka współczuje pogrzebu... ogólnie nieciekawa "impreza" a jak żegnamy młodą osobę to już w ogóle to doopy!
Dagne dlatego też piszę, że wszystko zależy od pogody bo czytałam, że z dzidzią można wychodzić do -5st.C no i oczywiście pod warunkiem, że nie pada deszcz. No zobaczymy... Fajnie się planuje a co z tego wyjdzie to się okaże...![]()
aż normalnie sama sobie chyba do domu taką kupię! fiona pokaz skarpeteczki ;-) wspolczuje pogrzebu...
dagne śliczny wozek ;-)

biedna dziewczyna ale jakby na to nie patrzeć to był jej wybór... ja wiem, ze dziewczyna miała dużo problemów ale ja raczej jestem sceptycznie nastawiona do samobójców... ja zawsze mówię, że samobójca dla mnie jest tchórzem ale jednocześnie mega odważny. Tchórz dlatego, że woli uciec od problemu niż sobie z nim poradzić (a tak naprawdę krzywdzi swoją rodzinę, która nie jest niczemu winna) a odwagi wymaga po prostu dla mnie samo przygotowanie sobie miejsca do tego czynu :-(