• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena to nie jest żadna szkoła przy szpitalu. Oni nie mają z nikim umowy podpisanej. Od tak podzielna placówka.

Fiona ja na ćwiczenia chodzę sama ale na wykłądy mam zamiar męża pozabierać troszkę bo mamy w planach rodzinny poród.

Spoko dziewczyny... mój tez o forum zazdrosny i sie ze mnie śmieje ze ja pierwsze kroki rano, wieczorem czy po powrocie do domu to zawsze forum :-D

Heheh, no ja głównie z nudów, ale forum to moje uzależnienie. Jeszcze Allegro!!! Kocham Allegro :-p wcale nie muszę kupować ale samo oglądanie, zawsze mam co oglądać a jak coś mi się bardzo spodoba to zapisuję do zakładek i ewentualnie kupuje jak są pieniążki :-p a też gram ale na farmerama.pl :-p

Magdalena to nie jest żadna szkoła przy szpitalu. Oni nie mają z nikim umowy podpisanej. Od tak podzielna placówka.

Fiona ja na ćwiczenia chodzę sama ale na wykłądy mam zamiar męża pozabierać troszkę bo mamy w planach rodzinny poród.

Spoko dziewczyny... mój tez o forum zazdrosny i sie ze mnie śmieje ze ja pierwsze kroki rano, wieczorem czy po powrocie do domu to zawsze forum :-D

Tez mamy w zamiarze porod rodzinny ale nie mam wyjscia jak chodzic sama bo moj M pracuje od 8 do 18 a szkołe mam na 15 wiec szkoda ale nic nie poradze

Mgdalena nic nie mów o Allegro... bo ja to zaczynam w shopping wpadać... serio... też oglądam... a jak coś znajdę to już kombinuje pieniążki zeby to kupić - rozsądnie oczywiście... ale nigdy tego nie robiłam!!

Czy to ciuszki dla małego, czy to dla mnie jakaś bluzka czy to jakiś drobiazg do domu... :szok:

Dzień dobry :)
Doczytałam Waszą dyskusję wczorajszą :) o szkole rodzenia. My też chodzimy :) raz w tygodniu, pierw 40minut ćwiczeń i potem wykład, bądź zajęcia praktyczne, razem 2h, Płacimy 200zł. I ta szkoła jest przy szpitalu gdzie chcę rodzić :) także polecam! świetna sprawa. Mamy już połowę spotkań za sobą, razem jest 12. na siódmym wyło podsumowanie z wykładów o porodzie i rodzeniu z partnerem - puszczali film - mój mąż stwierdził, że idzie ze mną jak nic :) a teraz będziemy mieć tematy opieki nad maluszkiem :) w pon będziemy uczyć się kąpać hehe :)

Ja mykam na wykłady, całe szczęście tylko 2 :) a potem do biedronki narobić zapasów z chusteczek huggies - 9.99zł 3pak jeśli ktoś chce :)
Miłego dnia dziewczyny :)

A te nasze staraczki to pewno poranny sexik zapodają, bo cichutko z rana :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry