• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
004.jpg 27 tyg

Witam mamusie
jakaś zmęczona jestem a tu trzeba zbierać energie do działania, chciałam wkleić suwaczek z odliczaniem do owulacji ale coś dzisiaj komp nie współpracuje.
Dzisiaj rano przez kilka min kuły mnie dwa jajniki, przy owulacji to raczej tylko jeden powinien czy mogą dwa?albo coś mnie tam tylko skręciło. teoretycznie owulacja w okolicach 25

hej dziewczyny,
atan, fionka: brzusie śliczne i już coraz większe :-) no tak być powinno ;-)

dziurka: jak zdrówko , dobrze że jesteś, ostatnio jakoś tu ubogo na forum

mig: mnie to kół jaz jeden raz 2gi jajnik, robisz test na owulacje ?

reklama
a ja dobrze, taż mam ten problem ze spodniami :-) ale szkoda mi kasy, i czekam aż mama mi coś w ciuchu znajdzie (akurat pracuje więc ma pod ręką , a mi sie nie chce chodzić i szukać), wole na bluzki wydawać bo po ciązy będę mogła je nosić a spodnie to juz mi sie nie przydadzą.
A czuje się dobrze, tylko ostatnio jakby bardziej senna jestem, jak się w domu położę to sasypiam, budze siepatrze która godzina i znowu przesypiam, także szybko wskakuję w piżamę żeby mieć kąpiel z głowy i spać kiedy mi ise chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry