lamiav
Fanka BB :)
kochana w wychowaniu faceta to jak dziecka, konsekwencja ,konsekwencja i jeszcze raz konsekwencja, no ale na zatwardziałych uparciuchów to chyba nic nie działa.
a z tymi naczyniami to dobry pomysła :-), my niby ustalilismy że jak moj ma wolne to zmywa a jak jest w pracy (bo mój pracuje co drugi dzien od 7-19 ) to ja zmywam po obiedzie, no ale z tym ustaleniem róznie bywa
fionka: a to wiesz co, pomyśl o jakiejś podobnej rzeczy która go wkurza jak ty robisz i zacznij robić nagminnie, a jak ci zwróci uwagę to mu wypal "w widzisz jak tak się denerwuję jak ty deski nie opuszczasz" lub możesz z karteczek takich samoprzylepnych naczepiać w kibelku, np. na drzwiach tak żeby ak siądzie na kibelek widział, z napisem coś w stylu "prosi sie pana o opuszczenie deski " lub wymyśl coś dowcipnego ;-) , to lepszy sposób niż awantury , tylko pewnie będziesz musiała trochę sie pomęczyć ,bo jakoś dziwnie faceci nie czają za pierwszym razem tylko trzeba wkoło wojtek gadać i gadac.
a z tymi naczyniami to dobry pomysła :-), my niby ustalilismy że jak moj ma wolne to zmywa a jak jest w pracy (bo mój pracuje co drugi dzien od 7-19 ) to ja zmywam po obiedzie, no ale z tym ustaleniem róznie bywa
fionka: a to wiesz co, pomyśl o jakiejś podobnej rzeczy która go wkurza jak ty robisz i zacznij robić nagminnie, a jak ci zwróci uwagę to mu wypal "w widzisz jak tak się denerwuję jak ty deski nie opuszczasz" lub możesz z karteczek takich samoprzylepnych naczepiać w kibelku, np. na drzwiach tak żeby ak siądzie na kibelek widział, z napisem coś w stylu "prosi sie pana o opuszczenie deski " lub wymyśl coś dowcipnego ;-) , to lepszy sposób niż awantury , tylko pewnie będziesz musiała trochę sie pomęczyć ,bo jakoś dziwnie faceci nie czają za pierwszym razem tylko trzeba wkoło wojtek gadać i gadac.
Ostatnia edycja:

Warzywa wystarczy że umyjesz pod bieżącą wodą. nie wpadajmy w paranoje, ja sałtki czasem jadam na mieście. Jedyne z czym się zgodzę to z tymi jajami niedogotowanymi... tego lepiej unikać bo można salmonelle złapać, ale jak zjesz to też nie umrzesz bez przesady... Mleko wręcz powinnaś pić, ale lepiej nie prosto od krowy. Tylko takie pasteryzowane. A no i Coli i kawy nie powinnaś pić. Jak wypijesz jedną kawe czy szklankę coli raz ja parę dni to nic ci ani dziecku nie będzie ale lepiej tego unikać. To samo tyczy się tych Spraitów, Mirind itp. Bo to sama chemia... Z tym myciem po mięsie to też przesada... poprostu go nie jedz na surowo i staraj się nie oblizywać palców (a jak spróbujesz mięsa czy dobrze przyprawiłaś to też nic się nikomu nie stanie...) Wędzone wędliny jedz sobie na zdrowie skoro lubisz. Jedz ogólnie to co czujesz ze chcesz jeść, organizm to mądre cuś i sam wie czego ci trzeba.
całe szczęście mi ochota na zabawy wraca a w nocy coraz częściej aż sny erotyczne mam
) ale nie słyszałam o tym zakazie... wręcz myślę ze powinno się jeść bo to same witaminy i czyste białko!! Oczywiście dobrze ugotowane czy usmażone!