Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mój małż ma zmianę od południa więc jak czekam co dziennie na niego z obiadem do godziny 22.30 a on zjada i siada do komputera od razu, tak jakby mnie nie było więc idę spać i proszę go żeby tylko pozmywał po sobie, ale niestety rano wstaję i ja zmywam... także dzisiaj się wkurzyłam i powiedziałam, że nie ma obiadów więc problem zmywania z głowya aj nie miałam jeszcze takiego badania, czy to lekarz sam zleca i czy wszystkim czy trzeba się upominać ????
Lamia ja cały czas biorę Falvit Mama i tu chyba nie ma podziału na trymestry

mi powiedzieli ze mi zaloza i mam isc do domku a na nastepny dzien przyjsc zdjac i ze we wtorek wyniki bo sie pytalam czy mam pizamke przygotowac a ona mowi ze nie no ja do pracy nie ide z holterem ide do ginka potem bo mam go podrodze ;-) tego na nfz co robi usg;-) zbuntowałam sie i powiedziałam ze mam holtera i dostane wypis z szpitala wiec nie przyjde do pracy ;-)wiec jeszcze dzis i w piatek i wolne ;-)do poniedzialku ;-)
Hej Kobietki![]()
ja chora w domu siedze mam zwolneinie do 28 wiec chociaz tyleW pon byliśmy na USG i okazało się ze bedzie chłopak
jakos nie moge uwierzyc w to - wiadomo ciaza juz oswojona ale teraz taki kolejny szok i jeszcze sie nie przeyzyczailam do mysli ze moje dziecko bedzie mnie obsikiwac podczas przewijania hihi
ale pozytywne jest to ze jak tylko dowiedzilalam sie ze chlopak to KAcepr mi do glowy wpadlo... moze juz tak zostanie zobaczymy
ja byłam zaskoczona w "drugą stronę", miałam przeczucia na chłopca witam. widzę ze rozmowa o imionach, to się pochwalę że jak naszej Niuni w ciągu najbliższych dni nic między nogami nie wyrośnie to będzie Liliana![]()