• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też ją osobiście podziwiam... Ja jestem tego zdania, że skoro mi się należy i mam to 100% płatne to z jakiej racji mam nie skorzystać... przynajmniej u mnie (bo pracuje w państwówce) wszystkie dziewczyny z tego korzystają od pierwszego dnia jak tylko dowiedzą się, że są w ciąży więc ze mnie i tak się śmiały, że długo chodzę bo chodziłam do 13 tygodnia :-p

reklama
ma_gdalena: ja też myślę sobie że skoro m isie należy to powinnam pójść, ale ja siedzę z taką koleżanka w pokoju i jakos mi głupio ze dobrze się czuje a siedze w domu a pracę mam lekko, ale kombinuje ze pod koniec listopada moze bym juz poszła, bo w sumie to w pracy robie tylko na kompie, a to az 8 godzin i nie ma mozliwosci zebym robiął cos innego, chyba ze gapic sie w sufit

Pójdę w przyszłym tygodniu. Jak znam siebie to przejdzie mi jak tylko @ sobie pójdzie. Szczerze mówiąc nigdy nie lubiłam @, bo to zawsze było kilka dni wyjętych z życiorysu. Ale w trakcie starań z każdym miesiącem coraz bardziej go nie lubię:no:

widać moje wczorajsze zdjęcie ?:)
nei widać.. wziąłam 'dodaj zdjęcie do sygnaturki i się nie pokazje ;/ a chciałam Wam pokazać moje zdjęcie jakie zrobiliśmy by uczcić koniec 5 tygodnia

Lamia ja też pracuje 8 godzin przed komputerem... niestety u mnie nie było tak kolorowo bo od samego początku mój kręgosłup nie dawał rady, mimo, że nie było jeszcze żadnego obciążenia to miałam straszne bóle. Poza tym byłam cały czas chora bo klimatyzacja no i moja praca jest strasznie stresująca, mam do czynienia z ogromnymi pieniędzmi - wirtualnie ale niestety w razie czego ponoszę odpowiedzialność.

Martocha widać w awatarku :-)
Zbieraj sobie, potem fajnie się porównuje :-)

A mój mąż strzelił dziś nowym pomysłem na imię! Ignacy - Ignaś. Niby mi się podoba ale jak dla mnie pasuje do dziecka (bo Ignaś), pasuje do chłopa po 40 (bo Ignacy) ale kompletnie nie wiedziałabym jak do niego wołać jak będzie nastolatkiem...

Ostatnia edycja:
Jestem spowrotem bo wcześniej to się nie dało tak mi net zaiwaniał :/ zadzwoniłam opitoliłam i proszę lepiej jest :D

Danao przykro mi skarbie :* dziewczyny dobrze mówią pora badania porobić i jak trzeba innego lekarza szukać, zobaczyć jak te cykle wyglądają u ciebie

Ale sobie pierożki spiekłam, ale takie najlepsze :)

Aaa matrocha chudzinko kolejna :) śliczna focia :)

Hej Kobietki :)

ja chora w domu siedze mam zwolneinie do 28 wiec chociaz tyle :) W pon byliśmy na USG i okazało się ze bedzie chłopak ;) jakos nie moge uwierzyc w to - wiadomo ciaza juz oswojona ale teraz taki kolejny szok i jeszcze sie nie przeyzyczailam do mysli ze moje dziecko bedzie mnie obsikiwac podczas przewijania hihi :) ale pozytywne jest to ze jak tylko dowiedzilalam sie ze chlopak to KAcepr mi do glowy wpadlo... moze juz tak zostanie zobaczymy

danao: ja się przyznaję że tez nie cierpię @ bo go zawsze przechodzę bardzo boleśnie, wiec 2-3 dni jestem nie przytomna, a czasem nawet nie idę do pracy bo nie mogę wstać z łóżka, także teraz mam chociaż przerwę, zrobisz badania, jak wszystko u ciebie i u męża będzie dobrze to znaczy że dzidzia sama sobie wybier termin przyjścia, wiem ze to oklepane ale nadzieja zawsze jest

martocha no pięknie chudzinko tylko patrzeć jak nam brzuchal będziesz prezentować :-), moze i ja dzisiaj wstawie fotę wkońcu to juz prawie koniec 13 tygodnia a mam tylko jedną gotke :tak:

ma)_gdalena, a widzisz ciebie boli kręgosłup, a jaktak przesądnie nie biorę zwolnienia bo się dobrze czuje, no i ciesze sie z tego, ale leń mnie często ogarnia szczególnie jak mam wstawac o 6 rano :-)

K&M no to gratulujemy chłopczyka, a miałaś jekieś przeczucia czy nic, ?

neciuszka: ja juz sie umówiłam z mamą w sobote na lepienie duuuuuużej ilości pierogów, mam zamiar je zamrozić i wyciągać , bo z brzuchem to nic nie nalepię, a ja uwielbiam pierogi z serem i ziemniakimi i z kasza i serem ,no i z kapucha bym tez zjadła mniam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry