• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hihi ta chudzinka waży 61 kg :rofl2:

Ignaś fajne imię- mi się podoba :) I chyba nie takie za bardzo popularne.. nie ma nic gorszego jak w jednej klasie jest 5 chłopców o tym samym imieniu ;p
Moi faworyci: Antek, Kacper, Mikołaj,Olaf, Franek (Franciszek) :)

reklama
ja oczywiście niezmiennie dwa imiona Nataniel Aleksander, ewentualnie na 2gie Ksawery (teść ma tak na 2gie ) wiec zamiast Aleksandra ale jeszcze nie wiem

martocha : imiona wszystkie ladne oprócz Mikołaja - no ale m i sie z kimś kojarzy więc daltego. Właścieiwe mi prawie każde imię sie z kimś kojarzy dlatego mam takie gdzie nikogo nie znam

Natanek, Natan , Nati u mnie na początku sie burzyli ale tyle razy im to imię móiwłam ze juz wszyscy sie przyzwyczili - gorzej jak bedzie dziewczynka :-), a biorę też 2gie imię bo gdyby sie diecku nie podobało to będzie mógł sie 2gim przedstawiać :) dlatego chciałbym Aleksandder (Alek, Alex, Sander, Aleks. olek - duzo skrótów :-) )

TEż słodko :)) Jak będzie dziewczynka to z NAtaniela zrobi się Nati- Tala- NAtalia ;)
Neciuszko- też słodkie imiona :) ja dla dziewczynek mam: Sara, Zosia, Zuzia, Oliwia (ale ich duzo jest ;/), i Sonia.. Ale faworyt to Sara, Zosia i Zuzia..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry