• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Złamała mi sie dolna lewa 5 :-( nagryzłam jabłko... ale on był już pusty w środku bo mi wyleciała plomba robiona przez inną dentystkę no i tak zwlekałam z pójściem do dentysty, że się w końcu doigrałam :-(

mi się mega podoba Liliana- Lili- tylko mężowi nie ;/ Bardzo fajny wybór:-)
Moj tez na początku nie był przekonany, ale powiedziałam że to ja bede rodzić i może sobie mówić co chce i tak juz zostanie. Na to on łagodnym tonem że to on będzie Niunie meldował i może poprostu mu te imię z głowy wylecieć.. ale wiem że tylko tak się przedrzeźniał bo już kupił takie śliczne obrazki nad łózeczko z wypisanym imieniem "LILKA" ;)

co tu taka cisza, nikogo nie ma,
ja najedzona - ryż, rybka i mizeria , ale zjadłam umiarkowana porcję, bo chcę moja pyszną zupkę pieczarkową jeszcze wsunąć

hello !!!!!!! gdzie wszystkie kobiety????????
oglądacie rozmowy w toku, to straszne, wiążesz się z kimś , myślisz że jest godny zaufania, a tu nagle dowiadujesze się ze molestuje dzieci, gwałci to jest okropne, skąd się ci ludzie biorą

nikogo nie ma ale wstawiam mój brzuszek na 13 tydzieni 4 dzien :-)Zobacz załącznik 399991

Ostatnia edycja:
martocha, niedawno tez tak mówiłam a tu już coś sporego wyskoczyło i nawet nie jestem za bardzo spuszona :-) Ale jak się ubiorę to jakoś mało widać a juz bym chciał chodzić tak żeby wszyscy widzieli że mam juz brzusio :-)

Hej dziewczyny!! Kto streści mi co się dzisiaj działo? Jestem wściekła bo dzisiaj zabrali mi neta na pół dnia... a ja przesiedziałam jak ten muł w domu...

Lamia ty masz niewiele mniejszy brzuszek niż ja! :-D Piękny :* I jeszcze raz mi powiedz ze ty gruba jesteś to utłukę...

no kobieto ale ty juz jesteś równo 10 tyg do przodu więc jak ja dojdę to twojego czasu to kurde na monitorze się nie zmieszczę :-D,
a co się działo, Atan była u endokrynologa , znowu temat imion, danao niestety dostała @, i ja pytałm czy ktoś mieszka koło sieniawy bo tam będą robić usg 3d za darmo i przyjedzie jakis znany bardzo dobry profesor z dziedziny połoznictwa i usg, a tak to chyba nic, a no i martocha pochwaliła się swoim brzuszkiem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bez przesady!! :-D To już taka moja uroda ze brzuszek mam malusi...

Przeczytajcie... na FB ktoś udostępnił:

"Doktorze, mam poważny problem i bardzo potrzebuje twojej pomocy! Moje dziecko nie ma nawet 1 roku życia, a ja jestem ponownie w ciąży. Nie chcę dzieci w tak małym odstępie czasu. "

Tak więc lekarz powiedział: "Ok, a co chcesz, abym czynił?"

Powiedziała: "Chcę, żebyś zakończył moją ciążę i liczę na twoją pomoc z tym."

Lekarz pomyślał trochę i po chwili milczenia powiedział do pani: "Myślę, że lepszym rozwiązaniem dla tego problemu, jest to mniej niebezpieczne dla Ciebie. "

Uśmiechnęła się, myśląc, że lekarz zamierza przyjąć jej prośbę.

Następnie kontynuował: "Widzisz, abyś nie musiała zajmować się 2 dzieci w tym samym czasie zabij to jedno, które trzymasz w ramionach. W ten sposób będziesz mogła odpocząć trochę, zanim narodzi się drugie. Jeśli mamy zamiar zabić jedno z nich, to nie ma znaczenia, które to jest. Nie byłoby ryzyka dla ciała jeśli wybierzesz to, które trzymasz w ramionach. "

Ta pani była przerażona i powiedziała: "Żaden lekarz! Jakie straszne! Jest to przestępstwo do zabicia dziecka! "

"Zgadzam się", odpowiedział doktor. "Ale wydaje się być OK z nim, więc pomyślałem, że może to najlepsze rozwiązanie."

Doktor uśmiechnął się, wiedząc, że miał już za sobą punkt.

Przekonał matkę, że nie ma różnicy w zabiciu dziecka, które już się narodziło a takimi, które jest jeszcze w łonie matki. Przestępstwo jest takie samo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry