• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natanek, Natan , Nati u mnie na początku sie burzyli ale tyle razy im to imię móiwłam ze juz wszyscy sie przyzwyczili - gorzej jak bedzie dziewczynka :-), a biorę też 2gie imię bo gdyby sie diecku nie podobało to będzie mógł sie 2gim przedstawiać :) dlatego chciałbym Aleksandder (Alek, Alex, Sander, Aleks. olek - duzo skrótów :-) )

Też chciałam Nataniela ale moje szczęście średnio było przekonane za to Igorek mu się podobał tak samo jak i mnie:)

reklama
Witam
Widzę, że tu znowu temat imion dla bobasków :)
Mi jak się jakieś spodoba to zapisuję a jak przyjdzie pora to będzie z czego wybierać :)

Kurcze ale mnie wkurza Pawła dziewczyna w "Pierwsza miłość" kurcze no raz im się nie udało a ta już robi z tego wielką tragedię tak by jej się miał świat zawalić, że za pierwszym razem się nie udało i już nie może mieć dzieci... :angry:

Martoszka to jest usg robione w okolicy 13 tygodnia, wtedy lekarz mierzy fałdki karkowe, kręgosłup sprawdza i wszystko co się da żeby wykluczyć wady genetyczne. Ja idę do dr Guzika który nie jest ginekologiem tylko radiologiem i się zajmuje takimi rzeczami właśnie.

Madziu co ty zrobiłaś że ci się ułamał :( bidulko :*

A jak dzieciątko rozwinięte dobrze i dobry sprzęt to i można wstępnie zobaczyć co tam nosisz :) czy dzwoneczki czy coś innego ;)

reklama
ma_gda: a który ząbek ci sie złamał,? ja wyleczyłam wszystkie zęby w czerwcu mam nadzieję ze mi sie przez ciażę nie zepsują

neciuszka: no ja dla dziewczynki tez nie mam, miałam Klara , Larysa, ale nikomu się nie podobało więc nic juz nie szukam, bo i tak czuje ze to chłopak

matocha: to usg, włascieiw to standarowo wszystkim robią miedzy 11 a 14 tygodniem jakos tak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry