• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mi powiedzieli ze mi zaloza i mam isc do domku a na nastepny dzien przyjsc zdjac i ze we wtorek wyniki bo sie pytalam czy mam pizamke przygotowac a ona mowi ze nie no ja do pracy nie ide z holterem ide do ginka potem bo mam go podrodze ;-) tego na nfz co robi usg;-) zbuntowałam sie i powiedziałam ze mam holtera i dostane wypis z szpitala wiec nie przyjde do pracy ;-)wiec jeszcze dzis i w piatek i wolne ;-)do poniedzialku ;-)

reklama
Lamia, ja brałam Elevit, potem brałam Femibion, a teraz kupiłam femibion natal 2 i żałuje, bo drogi jak nie wiem, a jakoś na niego nie ide, ale zaraz mi się skończy to wrócę to Femibionu, albo Elevitu

lamiav robili mi w czerwcu jeszcze nie bylam w ciazy ekg serca i pani rodzinnej sie nie spodbalo bo wychodzilo na to ze mam arytmie a ja mowie ze zawsze mialam tak nawet przy mierzeniu cisnienia ze mi bije bije i na chwile sie wylacza i znowu bije bije a ona mowi ze do kardiologa a kardiolog w sumie powiedzial ze nic nie widzi zmierzylqa cisnienie i powiedziala ze w normie no ale dla pewnosci prosze zrobic holltera no ale od czerwca czekalam na wolny holter w szpitalu na nfz tak sie czeka a w tym czasie zaszlam w ciaze i dzwonilam i co teraz bo teraz to mi inaczej serce bije a ona mowi ze mam przyjsc i jak cos to zrobimy po ciazy znowu do porownania ;-) wiec niewiem czy cos mam zapobiegawczo kaza isc ;-) bo moj tata ma arytmie a mama nadcisnienie wiec moze sie boja o mnie ;-)

donao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-) specjalne dla ciebie :-)

danao: o ooj biedactwo, tak mi przykro , no kurde mogla sie nie pojawić ta złośliwa @, kochana nie dołuj się, ja wiem że to bardzo trudne, naprawdę porób wszystkie badania razem z mężem, bo skoro tak długo sie już staracie to nie wiedomo co to, a chociaż cykle owulacyjne powinnaś mieć pod kontrolą.
wiem że nic cie teraz nie pocieszy, ale trzymaj się może następny cykl będzie szczęśliwy <tulemocno>:-(

atan: no jak coś jest nie w porządku to lepiej mieć pod kontrolą, a może ci sie ta arytmia poprawi bo czasami w ciązy różne choroby przechodzą :tak:
ja mam małą nadżerkę i liczę że mi zniknie,

Danao, popieram Lamię, zróbcie badania, to naprawdę wiele wyjaśni. Lepiej wiedzieć i działać, niż tak w ciemno. Może nawet lekarza zmień, jak ten nie będzie wykazywał chęci pomocy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry