• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Powiedziano mi, że około 18 zł + 3zł glukoza. Tzn glukozę można mieć swoją ale podejrzewam, że w aptece nie jest dużo tańsza... ale do tego mam jeszcze RH przeciwciała i podstawowe morfologię i mocz, więc jak policzyłam to wszystko będzie mnie kosztowało około 70zł :/

reklama
hej, ja już w pracy
fifka: nie mogę z rana i to w miejscu publicznym oglądactakich rzeczy, dobrze ze mam długie włosy to mogłam sie zakryć i po cichu pochlipać ze wzruszenia, chociaż oglądałam bez głosu, ale taki przekaz nie potrzebuje słów

ael: no to miałaś maraton z tym spacerem, dla ciebie taka wyprawa to jak wspinaczka np. na Rysy :) ciekawe kiedy ci wody odejdą i gdzie bo lubią w najmniej oczekiwanym momencie wypłynąć :-)

Atan: ja na początku ciąży miałam taki głód, że nie mogłam go pohamować, teraz już nie mam i próbuję się wspierać zasadą że jam dla dwojga a nie za dwoje :-) i wyobrażam sobie mój mały żołądek który ma wielkość pięści , zresztą i tak sie opycham. A najgorsze jest to ze jak sie przejem to potem źle się czuje ,odbija mi się ciągle, wzdyma mnie i cierpię i obiecuje ze następnym razem zjem połowę, a jak przychodzi głod to znowu wpierdzielam, wiec moje zasady ide do du..py

Tam kochana nie ma słów... jest tylko przyjemna melodia więc za dużo nie straciłaś oglądając bez głosu.

witam laski a u mnie nowy cykl znow rozpoczety

No to kochana trzymamy kciuki za ciebie!!!!! :*

A ja właśnie wstałam i ide na śniadanko!! Mój maluszek dzisiaj jakiś rozskakany od rana :-D chyba podobało mu się poranne bujanie ;-)

ja dzisiaj mialam mocz morfologie krzywa glukozy tsh z ft3 i ft4 i grupe krwi wiec troche mi tego zabrali w tym na glukoze tez najpierw nadczo bez wypicia jej i potem po wypiciu 2 razy...wiec nic nie mowie... a juto ide jeszcze do szpitala na holtera ahh ale jutro wzielam wolne w pracy bo niewiem ile mi ten holter zajmie a w piatek musze jechac do szpitala go oddac we wtorek wyniki a w srode wizyta u endokrynologa w sprawie wynikow krwi ahh a w czwartek usg 2 polowkowe ;-)

ma_gdalena: wiesz jakoś pocztą pantoflową idzie, a to że w sieniawie będzie to akurat tam dzwoniłam,
podaje numer jakby ktoś chciał to można zadzwonić i zapytać czy takie akcje są w waszym mieście 84- 638-80-90.
Ta szkoła ultrasonografi już pare lat jest na naszym terenie ale skąd to się wzięło to nie wiem. Robią badania w różnych dziedzinach .
http://www.usg.com.pl/
w
iele osób u nas dzieki temu ze poszli wykryło u siebie jakaś chorobę, niestety czasami ludzie nie chodzą po lekarzach, a tak to ktoś kogoś zapisze i już trzeba iśc.

Cześć Dziewczynki :) U mnie remont w pełni, znaczy jak na razie to mam bajzel, wszystko wyjęte i w ogóle koszmar, ale widać światełko w tunelu i jeden pokój będzie gotowy :)

atan: no to przykro mi , nie wiem dlaczego na naszych terenach działają, ale się cieszę :-).

Dziewczyny skończyły mi sie witaminy i nie wiem czy brac te co brałam- prenatal clasic, czy są jakies specjalne z podziałem na trymestry a ja skoro juz jakby jestem w 2 gim to mogłabym zmienic .

Atanku jak ja miałam robionego holtera to zakładali mi to na 24h i ja leżałam akurat w tym wypadku w szpitalu, natomiast wiem, ze niektórzy byli zwalniali z tym do domku ale do pracy raczej nie szli.

Lamia ja cały czas biorę Falvit Mama i tu chyba nie ma podziału na trymestry

reklama
Fifka popłakałam się na tym filmiku. Uroczy, piekny, ale jaki smutny. Szczególnie jeden fragment do mnie przemawiał:-(
Czekam grzecznie az mi się to cholerstwo skończy i zapisuję się do gina. Pochwalę mu się "skutecznością"moich starań, a nóż coś mądrego doradzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry