reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja już wykąpana i pachnąca, podobnie jak moja sunia :-) poszłam z nią prędzej na ostatni spacerek i zrobiłam jej salon piękności :-p wyczesałam, wykąpałam i umyłam uszka :-) teraz sobie siedzimy i czekamy na Naszego Pana :-p

Ja jutro tech moja sunie wykapie bo zawsze jest brazowa a teraz zamieniła sie w dalmatynczyka bo dzis skonczylismy malowac salon a ona oparła sie o swierzo pomalowana sciane i jedna strone ma biała a druga brazowa:-D....Troche z innej beczki.Mam zapytanie do Ciebie bo jestesmy w podobnej ciazy czy zauwazyłas juz u siebie siare? ja dzis rano widze a na mojej pizamia plama na wysokosci sutka...

Dobry wieczor ;-)
ja po pracy ja pi .. tole giery mnie bola glowa boli co za zachod dzisiaj tam byl :szok: a do tego wszystkiego non stop jestem glodna juz niewiem co mam zrobic by choc na chwilke głód uspokoic ahh ;-(
jutro mnie czeka tez cikezki dzien od 7.30 w labolaTORIUM... boje sie tej glukozy ....

ael kochana no brakowalo mi twych dlugasnych postow ;-) ale ci współczuje ze cie tak wszystko boli<glaszcze>

przyszła pierwsza paczka ;-) mam sliczna bluze z zabka ;-)
a w biedronce okazja 3 paczki po 64szt chusteczek nawilzonych huugis za 9,99 ;-)

no i jak zwykle ja przychodze i co poszly spac ahh ;-(dobranoc

Ostatnia edycja:
hej, ja już w pracy
fifka: nie mogę z rana i to w miejscu publicznym oglądactakich rzeczy, dobrze ze mam długie włosy to mogłam sie zakryć i po cichu pochlipać ze wzruszenia, chociaż oglądałam bez głosu, ale taki przekaz nie potrzebuje słów

ael: no to miałaś maraton z tym spacerem, dla ciebie taka wyprawa to jak wspinaczka np. na Rysy :) ciekawe kiedy ci wody odejdą i gdzie bo lubią w najmniej oczekiwanym momencie wypłynąć :-)

Atan: ja na początku ciąży miałam taki głód, że nie mogłam go pohamować, teraz już nie mam i próbuję się wspierać zasadą że jam dla dwojga a nie za dwoje :-) i wyobrażam sobie mój mały żołądek który ma wielkość pięści , zresztą i tak sie opycham. A najgorsze jest to ze jak sie przejem to potem źle się czuje ,odbija mi się ciągle, wzdyma mnie i cierpię i obiecuje ze następnym razem zjem połowę, a jak przychodzi głod to znowu wpierdzielam, wiec moje zasady ide do du..py

Doberek ja po1 pobraniu i wizycie u endokrynologa o 9 następne pobranie juz glukozy bo wypilam Ja Ja pi to le ochyda i nie pozwolili mi pic wody nawet z cytryna jedynie co wam powiem ze słodkie do kwadratu i tego na raz sie nie dawypic glowa mi pekka od wczoraj i miałam zly sen ahh a o 10tej znowu glukoza

reklama
uuu to nie zazdroszczę ja nie cierpię nic słodkiego, mojemu mężowi pewnie by smakowało on słodzi 3-4 łyżeczek bleee
A tak w ogóle kobietki co można w ciąży brać na ból głowy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry