reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Haahahaha Ael uśmiałam się jak nic!! No w sumie to nic nie wiadomo... może prześpisz poród :-D

Haha ale ja mogę przespać, byleby mnie kto przypilnował żeby dzieckiem się zająć a mnie obudzić po wszystkim XD, no i patrz zero bólu i zero stresu!
Tylko pościel i wyro mokre XD XD XD

No ja myślę, pamiętaj mam Twój adres hihi

Trzeba w zyciu spotkac takiego partnera, który nawet w najtrudniejszych chwilach bedzie Cie wspierał i nie opusci Cie az do śmierci, dlaczego w dzisiejszych czasach to tak stracilo na wartosci :(... filmik piękny!!! jak tylko moj M wroci do domu, to musze mu koniecznie pokazac

A ja już wykąpana i pachnąca, podobnie jak moja sunia :-) poszłam z nią prędzej na ostatni spacerek i zrobiłam jej salon piękności :-p wyczesałam, wykąpałam i umyłam uszka :-) teraz sobie siedzimy i czekamy na Naszego Pana :-p

reklama
Iwasku no ja właśnie nie oglądałam tej bajki wiec muszę ściągnąć. Wygląda na to, ze ten filmik tłumaczy przeszłość tego dziadka z pełnometrażowego filmu. :-D

Aguś nie płacz :* ten filmik nie tyle jest smutny co daje takiego kopa, według mnie - choć i wzruszający też jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry