reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq test jest negatywny. Nie ma jeszcze owulacji. Owu będzie dopiero wtedy jak obie kreski będą niemal identyczne, bądź testowa mocniejsza. Takie testy wychodziły mi pare dni przed owulacją, bo stosowałam bardzo podobne.

Ael bo kto w 9 miesiącu ciąży wybiera sie na takie spacery....... nie mówię żeby się nie ruszać ale domyślam sie ze jest ciężko... mi już teraz kondycha pada o wiele szybciej niż kiedyś.

Jeszcze do owu trochę czasu, teoretycznie powinna być w pon, teraz z testowaniem poczekam na sobotę. Ale powiem Wam, że zdziwił mnie ten cień. Dziewczyny ma, któraś z Was coś takiego, ze czuje napięcie w podbrzuszu, ale tak cały czas?Ja tak mam od 6 dc

Ja nigdy nic nie czułam i nic nie czuję. Nawet zbliżającej się @!!
Wczoraj np. mnie zaskoczyła, bo zupełnie się jej wczoraj nie spodziewałam. I oczywiście nic nie czułam.

Jak piszecie, ze boli Was brzuch, jak "ciągną" Was jajniki to dla mnie jest to matrix.
Ja nic nie czuję :(((

Aguś a kiedy masz dostać termin @? Aguś na fasolę czy @ może i czuć symptomy i ich nie czuć. Nie jest powiedziane, że coś musi być. No niestety takie pokręcone organizmy mamy. Ale nie martw się kochana, naprawdę.
A tam na pewno się przydadzą, ale ja myślała, że to góra 3 bodziaki a nie taki zestaw! Oż Ty! :-P
Jeszcze mogłam napisać imię i nazwisko, to wiedziałabym do kogo wysłać prezenciki też :-P

Fifka bo my z Pablo stosujemy zasadę 3S do szybszego porodu, seks - spacer - schody. Schody to ja od razu ebie, bo moje kolana to nie mają do nich zdrowia, seksimy się non stop, a taka ładna pogoda to pomyślała ja o spacerze, no ale nie wiedziała ja, że tak zareaguje mi organizm. No nic pocierpiała ja i na szczęście siedzę sobie na dupie a na następny spacer to mnie niech Pablo w nos pocałuje bo jakby całował w dupę to miałby za dużą przyjemność.

Ostatnia edycja:
Jak brałam tabsy to bolało mnie tylko jak dostawałam @, a teraz nie wiem co jest grane, ani mnie nie przewiało, ani nic mi innego nie dolega. Czyżby az tak pracowicie moje jajniki przygotowywały sie do owu?

Ooo biedna nasza kochana Ael!!!!! Tak Cię wymęczył... ale patrz ile przy okazji korzyści :-) chomikowi dostało się kółko i Wiktorkowi przytulanka :-) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-p

reklama
U mnie ciężko mówić o spodziewanym terminie @ - wszystko mam rozlegulowane po tabsach :( Właśnie po to biorę luteinę - na wyrównanie cykli.

Ale @ zawsze przychodziła w nocy z wtorku na środę. A wczoraj pojawiła się około 18:00. I to w poniedziałek. Byłam nieźle zakoczona.Ale cieszę się - zaczął się kolejny cykl :) Może tym razem będzie udany? :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry