• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się i ja z późniejszego rana :)

Poczta mnie zaskakuje dostałam właśnie dwie przesyłki co zamówiłam dwa dni temu :) i mam swój ciśnieniomierz :D nie będę musiała babci podbierać i latać z nim z góry na dół ciągle. No a druga paczka też ważna nawet bardzo :D to tylko ja taka w turbanie na głowie do listonosza poszła :-D

A nocy to myślała że chłopa zabije :baffled: jak nie chrapał to malskał czy cuś a jak się zamierzałam na niego to wyczuwał chyba i się odwracał na bok i chwila spokoju i tak pół nocy :-D

reklama
a aj nie miałam jeszcze takiego badania, czy to lekarz sam zleca i czy wszystkim czy trzeba się upominać ????

Kobiety mieszka któras z was niedaleko Sieniawy ? bo będą tam badania usg 3D za darmo i będzie je przeprowadzał jakiś najlepszy profesor w dziedzinie badań usg

ma_gdalena: ja mam bliżej ale za miesiac będą u mnie w zamosciu to poczekam tym bardziej ze nie dawno byłam na usg . Ale polecam bo się opłaca, badają bardzo dokładnie każdy narząd, bo kiedyś byłam na usg jamy brzusznej to mnie 3 lekarzy oglądało :-) no i + stażyści lub lekarze podnoszący kwalifikację , także było super :))

A to ja połówkowe badania miałam i w tym miało być 3D ale niestety nie naoglądaliśmy się zbyt dużo naszego maluszka w obrazie 3D bo pozakrywał się rączkami i ani rusz... a mieliśmy mieć nagrany film... :-( Jak będą w Zamościu to zapytaj czy nie wybierają się na Śląsk :-p a w ogóle to skąd bierzesz te informacje, że taka akcja będzie??

reklama
uuu daleko od poznania...:-( juz jestem w domku ;-) popoludniu do pracy ...ahh ile kosztujee ta krzywa ? bo ja mam ja w pakiecie

kurcze nie moge zginac reki boli po 3 wkuciach,,,,;-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry