• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia, wiesz kochana ja nie wyspana, trochę posapałam na Pawła wcześniej. Jeszcze chce bym mu jakieś filmy pościągała a mnie się strasznie nie chce. Dzień sie jeszcze nie skończył więc zobaczymy. Trochę czopu śluzowego już mi zeszło wcześniej.

reklama
Oluś Pablo to ostatnio chodzi za mną jak piesek ze schroniska chcący ciągle miłości...ja na niego wrzeszczę czasem a ten nic... Cap i mnie tuli ehh....A termin mam tak jak na suwaku, za 3 dni.

Lamia mnie na razie ratalnie ten czop odchodzi.

No to martwić się możesz jak minie termin :)Póki co młody trzyma się czasu :P:)
A może spróbuj się czymś zająć ?:P Szybciej zleci nie będziesz miała tyle czasu na myślenie :)? Wszystko już przygotowane na przyjście Wiktorka? :)

No to martwić się możesz jak minie termin :)Póki co młody trzyma się czasu :P:)
A może spróbuj się czymś zająć ?:P Szybciej zleci nie będziesz miała tyle czasu na myślenie :)? Wszystko już przygotowane na przyjście Wiktorka? :)

Wszystko jest gotowe. Ja dużo robić nie mogę ze względu na puchnące kończyny więc muszę i tak i tak leżeć. Jakoś czas leci, ale wiadomo już tak niewygodnie i boląco, że kobieta chce końca.

fifcia sliczny brzuszek :) ale my obie chyba bedziemy "wzdete" przez ciaze ze mnie sie smieja ze pewnie bede wygladac jak bym, tik taka w poprzek polknela ale slicznosci zgrabniutki :* buziaki dla Kondara:):tak:

Dziękuję :* bo mu obie takie chuderlaki jesteśmy :-D

fifka: eee to jest brzuszek, nie ma co narzekać,:-) widać ,widać ,- cudny :-)

ael: no patrzcie jaka oburzona, może cie tak wkurzę, że od razu mały wyskoczy :-D

Lamia widać bo jest goły :-D przez ubranie to naprawdę niewiele... jak chodzę do szkoły rodzenia to mnie załamuję fakt ze dziewczyny młodsze stazem mają większe brzuszki ode mnie :confused:

Fifciu śliczny i niezwykle zgrabny brzuszek. Wy z Magdą to naprawdę wiedziecie w tym prym :-D

Jakim prym? :confused:

ale maluszek dzisiaj zasuwa!! Normalnie nadrabia cały weekend!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry