• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelku tu masz mój brzuszek.

P1060595.JPG

Zobacz załącznik 401153
Dwie podkulone nóżki a między nimi penisek :-)

Albo ja ślepa albo tu nic nie widać :P Wierzę na słowo że jest siusiak :) Gratulacje :)

:-)hello
Trzymajcie kciuki, o 13:30 mam prenatalne,oby wszystko było ok.
Nie wiem czy to normalne, ale jak idę wieczorem spać i się tak wyciszę lub jak wstanę rano, to czuję w dole brzucha takie dziwne bąbelki.

Trzymam &&&

Milia po którymś roku życia (chyba 27 bądź 28) wykonuję się je wszystkim ciężarnym nawet jak nie ma podejrzenia.

A tu pupa mojego Maluszka!!

To nie koniec jego możliwości bo on się nie tyle wypiął co po prostu tak położył. (dopiero przed chwilą - tą pupę zabrał,aż się przestraszyłam jak brzuch mi zjechał na dół :-D) - przez prawie cały filmik mały ma czkawkę stąd te takie podrzucania brzucha w rytmie tętna :tak:

Fifka ten Twój maluch to po kim ma taki tyłeczek co ?? :P

hej laski wrocilam sobie z polski z grypa zoladkowa:/ ehh zalatwilam tylko badania lekarza zrobili mi usg itp i zero odwiedzin znajomych:/ az mi szkoda przez caly wyjaz w domu i wc:/ nawet atanka nie odwiedzilam:/ nawet mojej siostry bo nie chcilam synka jej zarazic masakra jedyne pozytywy to to ze nie mam zadnej anemi ani nic wyniki dobre :) dzidzia sie rusza :) fasolka te babelki co czujesz to juz delikatne ruchy maluszka :) ja sie smialam do pani doktor z tym samym problemem a ona mi mowi ze ja taka chudzinka to szybciej ruchy moge odczowac ale widzialam jak maluszek macha raczkami i nozkami uslyszlam bicie serduszka nie ma nic piekniejszego i potem bobas przekrecil sie na usg pupka i plecami:P ehh i jedyne co na grypsko moge pic herbate z kartoflanka:/ ochyda

Dbaj o siebie i odpoczywaj ;*:*

Ja 2 dni temu w 27 dniu cyklu zrobiłam teścik i 2 kreseczki::):):):)!!!!! dzisiaj w 29 dniu zrobiłam drugi test i znowu to samo:):) cykle miałam przeważnie 30 dniowe więc tylko się teraz modlę, żeby @ na pewno już nie przyszła, bo wiem że czasami się tak zdarza i jest ciąża biochemiczna ale wierzę że mnie to nie spotka. Udało się nam w pierwszym cyklu starań... to będzie nasz pierwszy bobas. We wtorek planuje iśc na bete... cz to nie za wcześnie? i kiedy na kolejną... po jakim czasie .... i kiedy najlepiej do gina... już w tym tygodniu czy lepiej jeszcze poczekac?

Gratuluję fasolinki :-) spokojnych 8 miesięcy :)

ja się staram ;) zajrzałam na forum żeby poczytać co i jak :) z racji tego że mam długie cykle jakoś nam sie do tej pory nie udało (nie wiem/trudno mi określić kiedy mam owulkę) ale w tym m-cu wspomagałam się testami :) 2 mocne krechy miałam przez 2 dni (23dc i 24dc)... cieszyłam się jak głupia jak je zobaczyłam bo już myślałam, że w ogóle nie mam owu... teraz ciekawe jak to wyjdzie bo kochaliśmy się 22dc i 24dc... ogólnie to jakoś nastawiona jestem "że znowu się nie udało"
Witam nową staraczkę i trzymam && za szybkie pojawienie się fasolinki :)

Zobacz załącznik 401314to przed wyjściem z domku :-p
Zobacz załącznik 401315tu chciałam nakarmić kaczuszki ale niestety nie chciały7 do mnie przypłynąć
Zobacz załącznik 401328z moją ukochaną sunią, która oczywiście nie darowała sobie kąpieli w stawie :-p

No i proszę się nie śmiać!!!!!!!!!!!

Z czego się tu śmiać ?:P Jedyne co to zazdrościć tego jak wyglądasz!!:) Kobieto kwitniesz :) widać ciąża Ci służy :)

Ja jeszcze nie rodzę, na niezadowolenie wasze...
Nie piszę kochane, bo mam lenia i śpiocha w jednym, poza tym ciotki tak słabo mi młodego wypędzacie z brzucha :-P

Madziu brzuch masz prześliczny, Ty też bardzo ładnie wyglądasz w ciąży nie marudź.
Fifka pokaż też brzuch!
Mag wylecz się kochana szybciutko i super cieszę się, że z maluszkiem jest wszystko ok :-)

Witam nową staraczkę i życzę szybkiego zafasolkowania~~ :-)

Idę kogoś zamordować...

Ael morduj mnie !!
Nie wiem czy ktoś mi kiedyś opowiadał czy czytałam ale podobno jak się kobieta denerwuje w tych ostatnich dniach ciąży to dzidzia się pcha na świat... więc może pogadaj z kimś kto gra Ci na nerwach to Wiktorek szybciej wyjdzie ??:P

Ja sobie leże chora już 3 dzień .... Jest o wiele lepiej niż pierwszego dnia ale cały czas piszczy mi w uszach ... :/
I mam doła bo wysłałam już tyle CV i żadnego odzewu :( nie wiem jakieś fatum ... :/

Olciu haha, dobre! No chyba do wkurzenia muszę pogadać z Pablo XD

Fifciu śliczny i niezwykle zgrabny brzuszek. Wy z Magdą to naprawdę wiedziecie w tym prym :-D

Olciu Ciebie to mordować nie będę, Pabla tak :-P

Lamia wkurzaj wkurzaj, już mnie znajoma ze studiów, wkurzyła na fb głupim komentarzem...

reklama
Ael: oja ja taka do wkurzania to dobra nie jestem :-), ale mój mąż to potrafi na nerwach grać ,ale to penie wszyscy faceci posiadają tą umiejętność.:-D

olcia: oj biedulko, choróbsko cię trzyma, a kysz z nim i od razu poczujesz się lepiej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry