magenta :)
Fanka BB :)
AeI kra kra kra kra kra... moze Wiktorek chce jeszcze w cieplym posiedziec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ael: no ciekawe po kim 'Wiktorek taki uparty jak osioł :-) hehe, może po mamusi ?![]()
Zobacz załącznik 401153
Dwie podkulone nóżki a między nimi penisek :-)
:-)hello
Trzymajcie kciuki, o 13:30 mam prenatalne,oby wszystko było ok.
Nie wiem czy to normalne, ale jak idę wieczorem spać i się tak wyciszę lub jak wstanę rano, to czuję w dole brzucha takie dziwne bąbelki.
Milia po którymś roku życia (chyba 27 bądź 28) wykonuję się je wszystkim ciężarnym nawet jak nie ma podejrzenia.
A tu pupa mojego Maluszka!!
To nie koniec jego możliwości bo on się nie tyle wypiął co po prostu tak położył. (dopiero przed chwilą - tą pupę zabrał,aż się przestraszyłam jak brzuch mi zjechał na dół) - przez prawie cały filmik mały ma czkawkę stąd te takie podrzucania brzucha w rytmie tętna
![]()
hej laski wrocilam sobie z polski z grypa zoladkowa:/ ehh zalatwilam tylko badania lekarza zrobili mi usg itp i zero odwiedzin znajomych:/ az mi szkoda przez caly wyjaz w domu i wc:/ nawet atanka nie odwiedzilam:/ nawet mojej siostry bo nie chcilam synka jej zarazic masakra jedyne pozytywy to to ze nie mam zadnej anemi ani nic wyniki dobredzidzia sie rusza
fasolka te babelki co czujesz to juz delikatne ruchy maluszka
ja sie smialam do pani doktor z tym samym problemem a ona mi mowi ze ja taka chudzinka to szybciej ruchy moge odczowac ale widzialam jak maluszek macha raczkami i nozkami uslyszlam bicie serduszka nie ma nic piekniejszego i potem bobas przekrecil sie na usg pupka i plecami
ehh i jedyne co na grypsko moge pic herbate z kartoflanka:/ ochyda
Dbaj o siebie i odpoczywaj ;*:*
Ja 2 dni temu w 27 dniu cyklu zrobiłam teścik i 2 kreseczki:!!!!! dzisiaj w 29 dniu zrobiłam drugi test i znowu to samo
cykle miałam przeważnie 30 dniowe więc tylko się teraz modlę, żeby @ na pewno już nie przyszła, bo wiem że czasami się tak zdarza i jest ciąża biochemiczna ale wierzę że mnie to nie spotka. Udało się nam w pierwszym cyklu starań... to będzie nasz pierwszy bobas. We wtorek planuje iśc na bete... cz to nie za wcześnie? i kiedy na kolejną... po jakim czasie .... i kiedy najlepiej do gina... już w tym tygodniu czy lepiej jeszcze poczekac?
Gratuluję fasolinki :-) spokojnych 8 miesięcy
Witam nową staraczkę i trzymam && za szybkie pojawienie się fasolinkija się staramzajrzałam na forum żeby poczytać co i jak
z racji tego że mam długie cykle jakoś nam sie do tej pory nie udało (nie wiem/trudno mi określić kiedy mam owulkę) ale w tym m-cu wspomagałam się testami
2 mocne krechy miałam przez 2 dni (23dc i 24dc)... cieszyłam się jak głupia jak je zobaczyłam bo już myślałam, że w ogóle nie mam owu... teraz ciekawe jak to wyjdzie bo kochaliśmy się 22dc i 24dc... ogólnie to jakoś nastawiona jestem "że znowu się nie udało"
![]()
Zobacz załącznik 401314to przed wyjściem z domku
Zobacz załącznik 401315tu chciałam nakarmić kaczuszki ale niestety nie chciały7 do mnie przypłynąć
Zobacz załącznik 401328z moją ukochaną sunią, która oczywiście nie darowała sobie kąpieli w stawie
No i proszę się nie śmiać!!!!!!!!!!!
Z czego się tu śmiać ?Jedyne co to zazdrościć tego jak wyglądasz!!
Kobieto kwitniesz
widać ciąża Ci służy
![]()
Ja jeszcze nie rodzę, na niezadowolenie wasze...
Nie piszę kochane, bo mam lenia i śpiocha w jednym, poza tym ciotki tak słabo mi młodego wypędzacie z brzucha
Madziu brzuch masz prześliczny, Ty też bardzo ładnie wyglądasz w ciąży nie marudź.
Fifka pokaż też brzuch!
Mag wylecz się kochana szybciutko i super cieszę się, że z maluszkiem jest wszystko ok :-)
Witam nową staraczkę i życzę szybkiego zafasolkowania~~ :-)
Idę kogoś zamordować...
Ael morduj mnie !!
Nie wiem czy ktoś mi kiedyś opowiadał czy czytałam ale podobno jak się kobieta denerwuje w tych ostatnich dniach ciąży to dzidzia się pcha na świat... więc może pogadaj z kimś kto gra Ci na nerwach to Wiktorek szybciej wyjdzie ??![]()
Ja sobie leże chora już 3 dzień .... Jest o wiele lepiej niż pierwszego dnia ale cały czas piszczy mi w uszach ... :/
I mam doła bo wysłałam już tyle CV i żadnego odzewunie wiem jakieś fatum ... :/