• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Skok przez płot! :-D

Ja wczoraj oglądałam po raz pierwszy "PS. Kocham cię" z małżem i oboje (a ja najbardziej) płakałam niemal cały film.... Normalnie tylu łez chyba w życiu na żadnym filmie nie wylałam...

reklama
Ja mam macice rano twardą jak leże na plecach. A jeszcze jak mały pupe wypnie to w ogóle. Ale po śniadaniu to uczucie znika. Jakoś ja się tym nie przejmuję... bo zawsze tak mam :-D a dwa dni temu położna macała mi brzuszek i nie zauważyła nic dziwnego.

Atan Mi też od czasu do czasu trawdnie brzuszek to to są te skurcze hicksa braxtona przygotowujące macicę do skurczy porodowych, trwa zazwyczaj parę sekund... ale jeśli masz cały dzień tak to raczej nie jest dobrze...

Fifka ja oglądałam też ten filmik z mężem ale już jakiś czas temu na komputerze. Też ryczałam jak bóbr.. chociaż na tym pogrzebie to można się było uśmiać :-p
A filmik ma tytuł "Odlot" - już ściągam

Atanku te zdjęcie już dawno Wam wrzucałam tutaj + zdjęcie peniska :-p mogę Ci pokazać

Ostatnia edycja:
reklama
czy to normalne,że totalnie nic mi się nie chce? Najchetniej lezalabym caly dzien w lozku i ogladala z mezem filmy ;p a jak pomysle o wstaniu jutro do pracy... :no:
OKROPNIE MI SIE NIE CHCE!! nie mówiąc o tym,że bez kawy ciężko mi się pracuje..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry