Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a u mnie dni plodne sie koncza, zobaczymy za 2 tyg co z tego wyniknie a przytulanek bylo o wiele więcej niz w poprzednim miesiacu!!

A ja właśnie dziś miałam ochotę sama sobie cosik ugotować :-) bo tak zazwyczaj też chodzimy do dziadków mojego męża (dziadek gotuje zawsze w takich ilościach jakby musiał wykarmić całą armię) albo też do rodziców jednych lub drugich...
![]()
Dagne myślę, że z tą torbą to naprawdę dobry pomysł... ja mam jeszcze czas ale też przed św. Bożego Narodzenia chciałabym się już spakować... teraz z listopadowej wypłaty męża chcemy kupić cała resztę wyprawki dla maleństwa więc w grudniu będę mogła skompletować resztę rzeczy dla siebie.
A tak poza tym to mój syn od wczoraj jakiś niespokojny jest... wieczorem to takie kopniaki dostałam jak nigdynaprawdę aż byłam w szoku, że tak mocno może kopać!!! A dzisiaj od rana to samo... wierci się jak nie wiem, nawet jak stałam w kuchni przy garach to czułam jak się kręci a jak teraz siedzę to już w ogóle nie daje mi chwili wytchnienia :-)
Jak chcę to potrafi się podlizać! 

Magdalena, ja myślę, że nasze dzieciaczki też wyczuwają tą pogodębo moja Niunia także od wczoraj wydziwia
teraz smyra mnie po żebrach, na szczęście właśnie smyra, a nie kopie
no i jej ulubiona zabawa, to wystawianie pupy do taty, bo wydaje mi się, że słyszy jego głos z prawej (bo tatuś po prawej str łóżka śpi) i po prostu wtedy mocno się wypina
![]()
A teraz delikatnie poklepuje maluszka w pupkę (na pewno pupkę bo główka jest w dole już od dawna) i chyba mu się to podoba bo wtedy wypina się jeszcze bardziej! 
dzień dobry kobiety :-))
bierzemy z moim futrem udział w konkursie, prosilibyśmy o głosy :-)
https://apps.facebook.com/konkurs_ekarma/show/1308
https://apps.facebook.com/konkurs_ekarma/show/1307

hejka!! Ja tez zagłosowałam bo uwielbiam shih-tzu.... Śliczny jesta u mnie dni plodne sie koncza, zobaczymy za 2 tyg co z tego wyniknie a przytulanek bylo o wiele więcej niz w poprzednim miesiacu!!
Gratuluje zafasolkowanym:-)
A za Nas staraczki trzymam ogromne &&&&&&
pozdrawiam![]()
aż żałuję ze tego nie nagrałam. Dzisiaj postaram się to chwycić kamerą 
ahh Neciuszka jak ja Ci zazdroszcze :-( ja juz nie wiem co mam ze soba robic:/ dzisiaj rano jeszcze w lozku zjadlam banana i myslalam ze jest lepiej ale dlugo to nie potrwalo...muli mnie i muli:/ pocieszam sie tylko Tym, ze pisza ze to dobry znak ze ma sie mdlosci, bo to swiadczy o wysokim poziomie hormonow ciązowych, glownie progesteronu i to wszystko dla Maluszka :-) najdziwniejsze jest, ze nawet nie moge patrzec na slodkie, a ja kocham slodyczeDagne no kochana już niewiele ci zostało więc kto wietorba nie zaszkodzi jak będzie czekać.
Ja zaczynam jeść normalnie wkońcuteraz jak by ktoś na mnie popatrzył ojjj
parówka, chlebek z pomidorkiem, ogórek kiszony
![]()