• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć Dziewczynki.. Powiedzcie mi, wie któraś co z Mijenką, z Konstanty..coś tam ;) Z Konstą w każdym razie i innymi, co były, a nie ma? Soglam widziałam, pojawiła się chwilę, a reszta staraczek?

dzień dobry kobiety :-))

bierzemy z moim futrem udział w konkursie, prosilibyśmy o głosy :-)
https://apps.facebook.com/konkurs_ekarma/show/1308
https://apps.facebook.com/konkurs_ekarma/show/1307

Ja zaraz zagłosuje na pewno ;-)

witajcie kochane
zrobiłam dzisiaj testa owu i już był bledszy od tego wczoraj - nie wiem czemu:confused: jestem w pracy ale za godz zrobię jeszcze raz

Widocznie wczoraj był ten pozytywny i teraz z dnia na dzień będzie coraz bledszy! Więc nie pozostaje Ci nic innego jak upojna noc z mężulkiem dzisiaj!!!!!! Ja trzymam kciuki, żeby zaskoczyło ;-) jutro i pojutrze też nie zaszkodzi w razie czego :-p

Fifka zazdroszczę, bo ,mój chłop by w życiu sam nie ugotował obiadu - chyba, że dzień wcześniej bym mu wszystko naszykowała i powiedziała co ma zrobić ale tak sam od siebie to :no:

Sil ja niestety nie wiem co u dziewczyn o które pytałaś....

A ja właśnie odwiozłam mamuśkę do domku bo wpadła do mnie na kawę! Wcześniej byliśmy na spacerze (i tak cud, że mój mąż ze mną wyszedł gdziekolwiek) ale zaraz jak wróciliśmy to poszedł grzebać do samochodu więc się ucieszyłam jak mama zadzwoniła, że wpadnie bo już mi się rzygać chce tymi 4 ścianami w samotności!! Teraz mąż ma na rano więc popołudniu będzie na szczęście w domku a poza tym mam cały tydzień samochód do dyspozycji...

wiecie co zrobiłam test owu i kreska wyszła bladziutka, prawie nie widoczna, wiecie czemu to tak? już po owulacji czy co? a może warunki nie sprzyjające:(

Heh sama nie wiem kochana... podobno te testy robi się tylko do czasu pozytywnego testu jak wyjdą dwie takie same kreski to więcej się nie robi i tyle. U mnie czasem te pozytywne kreseczki utrzymywały się nawet 3 dni a czasem nawet się taki prawdziwie pozytywny nie pokazywał, a w tym czasie właśnie owu była. Nie wiem jak w udanym cyklu bo to akurat jedyny cykl w którym ostawiłam wszystkie wspomagacze,

Magdalena mój to uwielbia gotować. Właśnie upiekł bułeczki drożdżowe nadziewane marmoladą :szok: albo coś przeskrobał, albo chce się podlizać :-D Ale spoko, ma inne wady :laugh2:

Sil tak jak Atan mówi. Mijenka luzuje a Konsta zafasolkowała i nas zostawiła... Zresztą Mijenka jeszcze nie aż tak dawno temu zaglądała.

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaha mój mąż się oburzył strasznie, że jak ja mogę mu pokazywać takie dołujące filmiki! Ja mówię, że to jest samo życie, ile morałów nam przekazuje taki krótki filmik... znów mi się łezka w oku zakręciła :-(

A wiecie może jaki jest tytuł całej bajki?? bo obejrzałabym sobie

OK już mam!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry