Fiona3006
Fanka BB :)
Jestem i ja...Witam wszystkich i kazdego z osobna....Ale miałam dzisiaj leniwy dzien ale za to wieczorek był bardzo przyjemny.
Moj M wstał o 10 bo leciał jakis mecz a ja spałam do 12 potem zrobiłam obiadek.Po obiadku poszłam na spacer z sunia bo mi zyc nie dała tak ja nosiło....Wylatała sie i jej przeszł
17 jechalismy do Cannes do kolezanki ktora przyjechała z Polski i przywiazła mi twarog vegete zurek w butelce salceson dla M kabanoski ogorasy w woreczku i kapuste w woreczku mmm same pysznosci tak ja ukochałam za to ze stwierdziła ze przesadzam a juz jutro bede robic pierozki ruskie tylko brak maki wiec z rana szybko polece po make i bede sie brac za pierogi.Mama przyjedzie w grudniu to reszte smakołykow przywiezie....Moj M najbardziej sie ucieszył z salcesonu i kabanosow teraz czeka na rolmopsy:-)
Ah ta moja Ulcia jak zobaczyła moj brzuszek to stwierdziła ze nic nie zgrubłam tylko brzuch mi urusł....Na swieta jedzie do Pl ale w styczniu znow przyjedzie i juz sie cieszy ze dzidzie zobaczy.....Po za tym niedziele spedzilismy bardzo leniwie z M.
Oj widze ze cos sie pomieszało temu mojemu suwaczkowi bo po jutrze zaczynam 28 tydzien tak ze powinno byc 27 tyg i 5 dni
Moj M wstał o 10 bo leciał jakis mecz a ja spałam do 12 potem zrobiłam obiadek.Po obiadku poszłam na spacer z sunia bo mi zyc nie dała tak ja nosiło....Wylatała sie i jej przeszł
Ah ta moja Ulcia jak zobaczyła moj brzuszek to stwierdziła ze nic nie zgrubłam tylko brzuch mi urusł....Na swieta jedzie do Pl ale w styczniu znow przyjedzie i juz sie cieszy ze dzidzie zobaczy.....Po za tym niedziele spedzilismy bardzo leniwie z M.
Oj widze ze cos sie pomieszało temu mojemu suwaczkowi bo po jutrze zaczynam 28 tydzien tak ze powinno byc 27 tyg i 5 dni
Ostatnia edycja:
teraz masz prawo czuć się dziwnie, źle itd... ale jeśli czujesz się zaniepokojona to oczywiście ze idz do lekarza
Mam nadzieję ze wszytko jest w porządku.