• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jestem i ja...Witam wszystkich i kazdego z osobna....Ale miałam dzisiaj leniwy dzien ale za to wieczorek był bardzo przyjemny.

Moj M wstał o 10 bo leciał jakis mecz a ja spałam do 12 potem zrobiłam obiadek.Po obiadku poszłam na spacer z sunia bo mi zyc nie dała tak ja nosiło....Wylatała sie i jej przeszło.O 17 jechalismy do Cannes do kolezanki ktora przyjechała z Polski i przywiazła mi twarog vegete zurek w butelce salceson dla M kabanoski ogorasy w woreczku i kapuste w woreczku mmm same pysznosci tak ja ukochałam za to ze stwierdziła ze przesadzam a juz jutro bede robic pierozki ruskie tylko brak maki wiec z rana szybko polece po make i bede sie brac za pierogi.Mama przyjedzie w grudniu to reszte smakołykow przywiezie....Moj M najbardziej sie ucieszył z salcesonu i kabanosow teraz czeka na rolmopsy:-)

Ah ta moja Ulcia jak zobaczyła moj brzuszek to stwierdziła ze nic nie zgrubłam tylko brzuch mi urusł....Na swieta jedzie do Pl ale w styczniu znow przyjedzie i juz sie cieszy ze dzidzie zobaczy.....Po za tym niedziele spedzilismy bardzo leniwie z M.

Oj widze ze cos sie pomieszało temu mojemu suwaczkowi bo po jutrze zaczynam 28 tydzien tak ze powinno byc 27 tyg i 5 dni

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny
Ja dzisiaj nie czuję się za dobrze, w pracy omdlenie, dobrze że sama nie byłam, w środę będę u lekarza to niech coś zrobi bo nie wiem co mi jest.

magda.a: ja już zagłosowałam na twoje futro
magdalena_a : no ale siusiaczek ;-), ciekawe czy moje przeczucie się sprawdzi i tez bedzie chłopczyk:-)

cos miałąm jeszcze napisać ale zapomniałam

Ael: czy ona już wreszcie urodziła czy nie ???

fifka: mój mężuś często gotuje, także mogę się wtedy lenić, ale piec to nie tylko chleb, który mu wychodzi super

Helloł :)

Ja sobie zorganizować jakieś śniadanie muszę ;)

Fasolka jesteś, tęskniłam za tobą pieronku :) zobaczysz wszystko będzie ok :) ja jeszcze trochę do prenatalnego.

Lamia ty to uważaj na siebie kobitko

Martoszka jak dziś się czujesz?

cześć dziewczyny
Ja dzisiaj nie czuję się za dobrze, w pracy omdlenie, dobrze że sama nie byłam, w środę będę u lekarza to niech coś zrobi bo nie wiem co mi jest.

Jak to co ci jest? Jesteś w ciąży!! :-D teraz masz prawo czuć się dziwnie, źle itd... ale jeśli czujesz się zaniepokojona to oczywiście ze idz do lekarza :tak: Mam nadzieję ze wszytko jest w porządku.

Kochana mam problem... ostatnio miałam biegunkę przez 3 dni... nic nie brałam po prostu czekałam aż przejdzie i... i przeszło na zaparcie..... już 5 dzień się nie załatwiam.... boże co ty obiłaś na swoje te dolegliwości?
:-)hello
Trzymajcie kciuki, o 13:30 mam prenatalne,oby wszystko było ok.
Nie wiem czy to normalne, ale jak idę wieczorem spać i się tak wyciszę lub jak wstanę rano, to czuję w dole brzucha takie dziwne bąbelki.

Trzymam mocno kciuki moja droga!!! I koniecznie daj znać co tam wyszło!

I to normalne, albo to pierwsze ruchy wyczuwasz, albo po prostu jelita ci szaleją co też jest najzupełnie normalnym objawem. :-)

No i odwiedzaj nas częściej bo tęsknimy.... :-(

Kto chce zobaczyć jak Konrad wypina pupe i kopie mamę? :-D

fifka: no pokaż , niech się mały pupcią pochwali :-),
no wiem że ciąża i w ogóle, ale troche niepokoją mnie te omdlenia , także w srodę pewnie da mi skierowanie na jakieś badania, bo tak z rozmowy to nic nie stwierdzi
Na zaparcia zaczęłam jeść na czczo około 5-6 szt sliwek , i popijam szklaną wody mineralnej i to trochę mi pomaga, także spróbuj bo ajk dla mnie to jedyny ratunek , a wierz mi próbowałam wszystkiego :-)

Lamiav Filmiki się już zgrywają. Ten z kopniakami to najlepszy jaki mogłam nakręcić! Widać na nim wyraźnie co miałam na myśli mówiąc ze mój brzuch czasem "chodzi" :-D

Co do śliwek. To kurcze kupie dzisiaj, choć u mnie to tego typu problem, ze u mnie łatwo te zaparcia zmienić w biegunkę... a to też wtedy jest męczarnia z bieganiem i bólem brzucha...

[video=youtube;vTBjRSd8IC4]http://www.youtube.com/watch?v=vTBjRSd8IC4[/video]

Kopniaki są od początku do końca (na końcu mały czkawki dostał) Można wziąć na pełen ekran wtedy więcej widać.

Ostatnia edycja:
reklama
a no tak to wyglada oki ;-) no boze jak ja sie nie moge doczekac tego usg w czwartek niech ten czas szybciej leci ;-)
;-)fajny fifolek;-)
kochana, szybko zleci, zobaczysz...czwartek juz niedlugo:-)

:-)hello
Trzymajcie kciuki, o 13:30 mam prenatalne,oby wszystko było ok.
Nie wiem czy to normalne, ale jak idę wieczorem spać i się tak wyciszę lub jak wstanę rano, to czuję w dole brzucha takie dziwne bąbelki.
3mamy kciuki! na pewno wszystko bedzie ok. tylko ja sie zastanawiam jakie mialas wskazania kochana do tego, zeby miec te badania...podobno robie sie je jak istnieje jakies zagrozenie ciazy, albo kobieta jest juz dojrzala...?

Fifka...na zaparcia najlepsze sa jablka, a najlepiej popite woda...ale jak nie chcesz zeby cie przeczyscilo tylko, zeby sie ruszylo to jablka na czczo i bedzie dobrze:-)

lamia...kochanie ty uwazaj na siebie! dzidzia koluje ci w glowie:-) moze sprawdzaj sobie cisnienie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry