reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan fajowy brzuszek, ale nie urósł jakoś diamteralnie, ładnie powoli się zaokrąglasz

Fiona no szkoda, że tak na Ciebie naskoczyła teściowa, ale tak jak mąż mówi, nie przejmuj się

Aga witaj i zmykaj stąd do faceta serduszkować!!!
a co do psa, to strasznie mi go szkoda, biedulek, głupi babsztyl nie upilnował!!! nie znoszę ludzi, którzy źle zrobią a później jeszcze się awanturują

a ja dziś potrąciłam moją mamę, przy cofaniu, rękę jej zbiłam :no:

Dzisiaj nie mamy głowy... Oboje się tak zdenerwowaliśmy, że hej :-(Ale jutro mamy wolny dzień, więc na pewno będzie przytulanko :tak: Według instrukcji moich testów od wyniku pozytywnego owulacja następuje w ciągu 24-36 godzin. Więc mamy czas ;-)

aga no to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a z pieskiem bedzie dobrze :*

donia ja tez zazdroszcze magdzie ze ma kwiatka ja juz chyba z 1,5 roku nie dostala kwiatka...

doniu to zdjecie na lerzaco na stajaco juz daje to sie zdziwisz ;-) 4 tydzien i 24 ;-)
Zobacz załącznik 402843Zobacz załącznik 402845Zobacz załącznik 402844

Ostatnia edycja:
Ael kochana lubisz szprotki w sosie pomidorowym ?? bo bym cie poczestowala ;-) bo sa przepyszne wlasnie sie zajadam ;-)

Witam wszystkie staraczki i te które juz mają swoje małe skarby pod serduchem z moim mężem też staramy sie o małą dzidzię dziś spóźnia mi się okres jeden dzień tak bardzo chciałabym żeby to było to żeby pokazała się ta druga krecha ale troszkę się boję że jej nie zobaczę 4 dni przed okresem robiłam test i wyszedł negatywny:( i teraz się boję że tez wyjdzie negatywny, dodam że piersi mnie bolą i mam nabrzmiałe nigdy przed okresem nie miałam takich objawów jakbym chciała byc wśród szczęśliwych mam:-)

moja wazy prawie 500g :-)

witamy miernikstresu:-) rozgosc sie i czuj sie jak u siebie ;-)
dlugo sie staracie? powiedz cos o sobie ;-) czy jakies testy owu? temperaturka -wykres, badanie sluzu ? stosujesz??
trzymam kciuki zeby @ nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Ael kochana lubisz szprotki w sosie pomidorowym ?? bo bym cie poczestowala ;-) bo sa przepyszne wlasnie sie zajadam ;-)

Grrrrr... Ty do tej paczuszki z prezentem dla małego to wsadź mi białe frugo i jedną puszkę z jakimiś rybkami :p...nie trzeba było mi pisać!
Ja wsuwam kanapki z pasztetem drobiowym, bo taki dobry, a z pomidorkiem mniamuśne XD

Do góry