reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hello wszystkim... Ja nie wyspana jak nie wiem, najpierw pisalam do ok 1-1.30 z Ael a pozniej do zmienionej 4.00 ze znajomym i padam na twarz:tak:
Ael widzisz pogadałam wczoraj z Małym i sie zaczeło:-)
Fifka dziekuje za zaproszenie na FB, podobna jestes bardzo do mojej kuzynki...
Pyszczku Tobie tez dziekuje, bo wczoraj nie napisalam;-)
Ja za niedługo musze isc obiadek zrobic, bo w brzuchu mi burczy i dupka wziać!!

reklama
Fifka kochana ja nie mysle o staraniach teraz uwierz mi :* Odlozylam to troche na bok bo wiele mam teraz zmartwien i problemow... :-(:-(:-(:-(:-( Ale głowa do gory i do przodu :) Jedyna rzecza o jaka sie staram teraz to "Staram sie uporzadkowac zycie i pozbierac sie":)

Fifka idźże babo już stąd! :-P

Lamia ciotka to wiesz tak od niechcenia przepowiada XD

Pyscku no oby oby, nie peszyć by się nic do testowania nie zmieniło :-D

She poczekaj do testu, wszystko potwierdzi.

Madziula widzisz, przygadałaś młodemu do rozumu i chyba się w końcu zdecydował :-D

uciekam kobietki się szykować i lecę do szpitala w odwiedziny do babci , będę wieczorkiem :-) miłej niedzieli życzę
a Tobie Ael udanego i szybkiego rozwiązania :-) niech Wiktor szybciutko opuści brzusio :-)

Dzisiaj wlasnie liczylam od kiedy sie staramy wiec wychodzi mi 8 mies, bo pod koniec lutego odlozylam tabsy, ale okazalo sie ze mam jakies tam zaburzenia wiec wychodzi ze tak faktycznie to teraz przyjmuje 3 opakowanie dupka.... Bedzie dobrze... Milej niedzieli zycze bo ja na razie planow nie mam...
A jak wstalismy to z moim D rozmawialismy o imieniu dla dziecka to on sobie wymyslil ze Synek bedzie mial na imie Jan, daleko do tego zeby wybierac imie ale tak nas naszlo:zawstydzona/y: a co do Corki to sama nie wiem... Imieniem bede sie interesowac w polowie ciazy jak sie dowiem kogo nosze w brzuszku, ale jak narazie czekam na pozytywnego tesciora, razem z reszta dziewczyn:-D
Neciuszka dziekuje, grono bb kobitek u mnie na fb sie powieksza:-D... Śliczna z Ciebie kobietka;-)

Ostatnia edycja:
Madziulek ja własnie wysłałam Ci zaproszenie na FBZaraz uciekam z mężem na cmentarz, do jego dziadków.Humor ostatnio mam paskudny, a dlaczego to opowiem Wam później.Dalej nie wiem co z tym okienkiem, denerwuje mnie ono strasznie.

Atanku w Poznaniu rzadko bywam ale jakbys chciala mnie poznac to przyjade specjalnie dla Ciebie:-)
Jupi ;-) chce chce ;-)

No tak Atanek wpada i wypada ostatnio :-P
Kobieto a ja się zastanawiałam gdzie Ty dziś się posiała :-P
sorki ale zasnełam przy lapku ;-) maz go wyłaczył i spałam jak zabita ;-) a teraz objadek ;-) mama robi i nakłada wiec znowu ci znikne sorki przepraszam ale jakos ostatnio padnieta jestem wykanczam sie caly czas na nogach i praca i lekarze i widzisz potem zasypiam jak aniołek ;-) ooo widze skurcze no to kracze kra kra wiktorku wychodz !!!

she trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja w tym cyklu co zafasolkowałam plamien nie mialam w cyklu wczesniejszym plamiłam...

a ja spałam a wy pisały no no ;-) widze ze spac nie mogły ;-) do pozniej bo [po obiadku do sklepu jedziemy a potem moze do siebie dojade i wejde do was ;-)

No, to ja! heh DFziewczyny macie jakiś pomysł co zrobić, żebym mogła normalnie pisać? Nie jestem w stanie nic zrobić, ani wejść do nastepnego wiesza enterem, ani emotikonki doda, ani pogrubić czy zmienić czcionkę. No nic!

reklama
Atanku to trzeba sie kiedys umowic na jakies ciacho w Poznaniu ale bedziesz musiala wpasc po mnie na dworzec bo pewnie pociagiem przyjade a nie znam tego ogromnego miasta bo rzadko tam jezdze:tak:
Danao nie umiem pomoc bo u mnie wszystko chodzi tylko czasem jak emotikonke chce wstawic to sie na chwile zawiesi:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry