Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ael przeczytalam na FB o skurczach i jestem na forum Oby juz dzisiaj Trzymam kciuki zeby poszlo gładko
A i dzieki za zainteresowanie wczoraj moim pytaniem Wiec jesli chodzi o to plamienie to my w tym miesiacu z uwagi na moje przezycia moze 5 razy sie kochalismy z czego 2 w dni plodne ale z zadnymi myslami na temat zafasolkowania... Ja takich plamien nie mialam wczesniej nigdy ;/ i to co bylo 27 i 28 to takie wlasnie zabarwenie 2 dni i koniec a @ ma byc 2.11 myslalam ze cos mi sie poprzestawialo ale teraz cicho sza nic nie widac zeby miala byc... Czy w takim momencie to nie bylaby ironia losu
she: często tak jest że jak się coś robi bez specjalnego przykładania się to wychodzi najlepiej, a chyba juz szczególnie dzidziuś, im mniej się mysli tym szybciej się zachodzi, więc tak to ironia :-)
She ja tez podczas starań miałam takie "implantacyjne" krwawienie i w ciąży nie byłam... a w cyklu w którym zaszłam nie zaobserwowałam nic takiego. więc ciężko cokolwiek powiedzieć na ren temat.
Fifka ja wiem ze to nie zawsze jest to Ja tylko tak sie zdziwilam bo ja nigdy przenigdy tak nie mialam Ale jakos i tak nie wierze w powodzenie w tym cyklu bo tak jak mowie nie bylo staran a w glowie wiele innych rzeczy Zreszta moge miec jakis problem z hormonami i to tez moze byc to ... a ostatnio schudlam 7 kg i troche stresu i tony łez było
She trzymaj się, takie zamartwianie nie pomoże ci w zafasolkowaniu. Wiem, ze masz bardzo ciężki okres, dlatego postaraj się potraktować teraz te starania z przymrożeniem oka. Zajmij się sobą! :* My bedziemy za ciebie kciuki trzymać!
Ael to ja w takim razie czekam na wieści i zmykam do rodzinki! Papa ;*