reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael wlasnie doczytalam o tym duzym chomiczku, usmialam sie jak nie wiem... Ty sie nie martw bedziesz miala zamiast chomiczka szczurka bez ogonka, a moja ciotka spasla tak jamnika ze byl prostokatny:tak: i tego juz do zadnego zwierzecia nie porownasz!!!!
Widze ze Ty tez taki nocny marek jestes jak ja...

Ostatnia edycja:
Ael wlasnie doczytalam o tym duzym chomiczku, usmialam sie jak nie wiem... Ty sie nie martw bedziesz miala zamiast chomiczka szczurka bez ogonka, a moja ciotka spasla tak jamnika ze byl prostokatny:tak: i tego juz do zadnego zwierzecia nie porownasz!!!!
Widze ze Ty tez taki nocny marek jestes jak ja...

Wiesz my z Pablo i tak myślimy, że mamusia naszej chomiczki to chyba jeszcze spiskowała poza tatusiem chomika z jakimś szczurkiem bo ma lekko szczurkowaty pyszczek :-D
Ale ma takie udziątka, że to jednak chomik jest :-D

To ja przy was jakiś młokos związkowy jestem :baffled:
ja z M jestem po ślubie 2lata i 4 miesiace a razem 5lati 4 miesiace ;-)
no no iwasku buziaczki dla syneczka\:-*:-*

nie już się nadziałaliśmy dziś odbój ...
mam smutną wiadomość :-( dziś godzinę temu zmarła mi chomiczka :-( :-(:-(:-(:-( moje maleństwo a jeszcze dziś śmigała mi po łapkach :(:( buuu ...
<przytul> biedactwo <głaszcze> :-*

Kurcze szkoda ze wy wszystkie tak daleko mieszkacie, chetnie bym Was zaprosila na herbatke i placuszek... Jak na razie Atanek ma do mnie najblizej:-)
eee to moze kiedys bedziesz w poznaniu??:-)\

witam wieczornie choc juz zasypiam ale wszystko przeczytane :-) byłam w prcy po pracy w sklepie potem u rodzicow a potem z rodzicami do teatru ale amelka mnie skopała\;-) miłej nocy :-)

reklama
dobranoc kobitki..ja właśnie z imprezy wróciłam..na której ściemnialiśmy,że prowadzę bo 'tak się umówiliśmy'.. ale ciężko było :-p
Nie wiem jak długo dam tak radę..
2 razy prawie się wygadałam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry