reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hahahaha ... no my planujemy dokupić samca :-D to jak się rozmnożą to mogę komuś odstąpić jakieś maleństwo/a :-D

A jakie wy macie chomiki?

Z nim mieliśmy dwa dni zajęć w szkole rodzenia z tym panem...super:) Polecam filmiki na youtubie-Mamo tato co ty na to.
Paweł Zawitkowski - Tablica | Facebook

Zawitkowski jeszcze często występował w tvnowym "Mamo to ja", a wszystkie odcinki są na playerze tvn na necie. Też można obejrzeć.

chomiki dżungarskie :-)

No nasza to syryjski chomik jest, ten największy hodowlany. Ale Paweł na mnie ciągle krzyczy, że ją wciąż dokarmiam, i że w końcu zacznie nam się zacznie toczyć ja beczułka XD. Tylko, że ja daje jej sałatę, pomidorka, ogórka, jabłuszko, kawałek serka, wędlinkę, chlebek. Ostatnio kupiliśmy jej kukurydziane snaki, to tak się z nami bije o nie. Biorę jednego snaczka bo ma kształt trójkąta, ona łapie drugą stronę i ciągnie. Tak mocno chwyci, że praktycznie ją podnosimy trzymając tylko za znaczka, a jeszcze jak długo nie puszczamy to gryzie w palce by w końcu dać.
Wczoraj daliśmy jej ogryzka po jabłku, jako że nie puszczamy jej wolno tylko pod kontrolą, dałam ją na stół, chwyciła ogryzek, klatkę ma po drugiej stronie stołu i ona popyliła z tym wielgachnym ogryzkiem do chaty, no wyglądała przekomicznie XD

Kurcze szkoda ze wy wszystkie tak daleko mieszkacie, chetnie bym Was zaprosila na herbatke i placuszek... Jak na razie Atanek ma do mnie najblizej:-)

Oj nie, mnie poznać osobiście grozi wylądowaniem z psychiatryku. Fifka, od wczoraj coś o tym wie XD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry