reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Madziu ale ja chcem shih-tzu,:-p bo sa sliczne a poza tym dowiedzialam sie ze mam alergie na psia siersc a shih-tzu ponoc maja naturalny wlos(nie jestem pewna) a jakis czas mialam kawalera na odchowanie i zaluje ze go oddalam wlascicielowi...

Pyscku wiesz, chomiczki to małe zwierzątka i w ich ciałkach wszystko dzieje się bardzo szybko. Może gdzieś się przeziębiła, a to niestety bardzo szybko załatwia sprawę... Ale przynajmniej nie męczyła się długo. Myśmy naszego chomika przez miesiąc ratowali a miał zaropiałe oczka, zapalenie płuc, anginę, katar...
Nie martw się, następnego chomika również mocno pokochasz.

Madziulku no nie widzę, może wrzuć na fb, to się podobijam ;p

Madziu widzę, że humor Ci wrócił :-P

Madziu ale ja chcem shih-tzu,:-p bo sa sliczne a poza tym dowiedzialam sie ze mam alergie na psia siersc a shih-tzu ponoc maja naturalny wlos(nie jestem pewna) a jakis czas mialam kawalera na odchowanie i zaluje ze go oddalam wlascicielowi...
Wiesz, właściciel ma na odebranie 2 lata jeżeli pies zaginął i 3 lata jeżeli go ukradziono :-)
Raczej jesteś uczulona na alergeny zawarte w psiej sierści :-) np. ślinę i wydzieliny bo sierść sama w sobie nie powinna Cię uczulać :-) no i Twój pekińczyk też powinien Cię uczulać :-)
Shih owszem mają włos podobny w 99% do włosa ludzkiego, jednak i on może uczulać :-) bo uczula ślina i wydzieliny :-) ale jak jest kąpany w miarę regularnie to stężenie alergenów jest małe :-)

hehe Madziu dziękujemy z dzuniorem baaardzo mocno:):-)

ju łelkom :-)

Madziu wiem ze moj pekin moze uczulac ale go nie oddam, nigdy w zyciu... Poza tym cale zycie mialam psy, spalam z nimi a teraz po tylu latach mi wyszlo ze jestem uczulona, dziwne!!!!
A kawalera mialam bo mial byc reproduktorem w hodowli D kuzyna ale na koncu nie mial miejsca wiec go sprzedal a ja przez miesiac sie nim opiekowalam....
jutro zapraszam na placuszek z pianka, malinami i galaretka....;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry